ingen mer

ingen mer mariabergdalen.blogg.se
nu är det bara juliaugustinovember.blogg.se!
avslutar de här månaderna såhär ;

jag älskar dig rasmus
tack för alla som ställt upp för mig,
nu börjar jag om från ruta ett igen!

JAG vann

Jag vann! Okej? Du förlorade. Nu har jag sagt det, nu har jag nått dit jag ville. Du må kunna dra ner mig med bara blickar och en liten putt i axlen och du kan förstöra min dag. Men JAG vann. För jag är starkare än dig, vad du än säger. Jag föll, men ställde mig upp. Jag föll igen, och igen, och igen. Men varje gång du sänkte min självkänsla, mitt självförtroende, så ställde jag mig upp. Du är som en patetisk liten råtta, du behöver riktig hjälp. Inte av föräldrar, vänner, du behöver hjälp från fucking spyket för människor som du är inte friska!

"Även om du sa förlåt, för allt som du har gjort.. skulle jag aldrig se åt dig, igen jag svär!" sara löfgren - starkare

nu är det sagt, nu är spelet över. & du förlorade, jag vann!


Hejdå bloggen!

Hejdå mariabergdalen.blogg.se, hej juliaugustinovember.blogg.se!
Jag kommer från och med nu sluta skriva på denna bloggen och börja blogga på heltid på vår nya blogg. Jag kommer vänta ett tag med att ta bort denna, frågan är om jag tar bort den över huvud taget eftersom mina två första månader med rasmus finns dokumenterat på den här bloggen.

förra gången jag startade en ny blogg skulle jag börja om på nytt och det började ju inte så himla bra eller hur? Hoppas det går bättre denna gången :) hejdåbloggen!


underbart :)

Idag va jag med Gry ja som sagt, mysigt va det :) Vi körde en klassiker och drog till donken, sen hem till mig och plugga och data :) Pratade om en massa saker och skrattade åt gamla minnen, vi har ju endel att ta igen! Skönt att få träffa henne igen !<3

Senare kom rasmus så stannade han här hela kvällen. Jag pluggande endel, sen blev det bara tv mys innan han åkte nu för en stund sen. tack för kvällen :)

Nu blir det att se klart greys, läsa lite sen sova för det blir att gå upp tidigt och plugga imon!
natti

Så gullig bild vi hittade innan, så smååå :)

dagens

Nu sticker jag till michis och becca en stund, sen blir det Gry! :) hejhejdådå, bloggen läggs snart ner så börja läs www.juliaugustinovember.blogg.se istället!


studiedag!

Man hör ju på namnet, att på studiedagar ska man studera=plugga? Och jag har ju prov/läxförhör imon så jag borde sätta igång med pluggande nu. Ska bara ta en dusch och fräsha till mig lite för nu känner jag mig äcklig som bara den, som jag alltid gör när jag är nyvaken. Ska försöka fixa till håret lite snyggare, få på mig lite kläder och så med så fixar jag nog den här dagen också.

Ska kanske träffa michis en stund och plugga med henne, i eftermiddag blir det gry :) som jag har längtat!

såhär lockigt och kort hår har jag på morgonen när jag vaknar. Tur att jag har fina naglar iallafall!

blogg.se är stört?

Igår kväll så strulade mitt internet lite så jag skulle logga in och ut, nej men då skulle blogg stängas mellan 12.00 och 06.00. min boxer är dum i huvudet också så det va ju bara att lägga sig direkt ;s

Meeeen nu är klockan bara åtta och jag har vaknat för jag är dum i huvudet. Men ska iallafall fixa lite med bloggen på juliaugustinovember.blogg.se, sen ska jag läsa frida, äta och komma igång på lite humör, just nu suger mitt humör..

big girls don't cry


tjejkväll :)

Eftermiddagen och en del av kvällen spenderade jag hos min pojkvän. Önskar att jag kunde stanna där hela natten, han är så underbar.
Men det va ju tjejkväll hos stina med tacos och hela rubbet :) Får tacka bella, erica, michis, hanna och speciellt stina för denna trevliga afton i karlslund :) Tog tyvärr inga bilder men ni får överleva!


ååh!

Jag lovar, jag har världens bästa pojkvän :) Innan han kom till mig va jag på världens sämsta humör.. Sen kom han och jag hade precis dushat och han väntade på mitt rum, och när jag kom upp stog han där och sa grattis på vår två månaders dag och sträckte fram 3 rosor till mig! Gissa om jag blev lycklig, så jävla guuuullig! åh va jag älskar dig min prins <3


PAOLO ROBERTO <3

Fyfan va snygg han är ;o han hade en föroläsning på min skola idag, tyvärr satt jag längst bak så såg inte honom på jätte nära håll första timmen. Men, i slutet fick jag gå ner och få en autograf, ta kort och se hans ärr ;) Okej det låter som jag är desperat efter honom? Det är jag faktiskt inte, har bara alltid tyckt att han är så jävla snygg!

maria: kan jag få se dina ärr sen du blev knivhuggen?
paolo; självklart, (böjer sig fram och visar det i pannan). Sen har jag ett på ryggen och ett på benet.. ska jag klä av mig och visa? :)
hahahahaha, så jävla skööön!

PAOLO ! tycker egentligen inte om att ta kort med mobilen, hatar det;) meeen har ju liksom inte kameran med mig till skolan!

paolo och johannes :)

paolo och sara :) sötmpsar!

Kanske ska tilllägga att paolo tycker att bloggar är något av det löjligaste i världen men iaf ;)

tisdag 24 november

= två månader <3
en månad till julafton
24 timmar kvar till studiedag :)

Nu är det tisdag igen ja, och det är idrott jag inte ska vara med på eftersom jag är så gryymt förkyld.. Ska försöka sjunga på lucia iallafall, sen har vi musik och då ska jag försöka lära mig spela gitarr. lycka till, maria :)
Efter skolan ska jag iallafall träffa min älskling, och jag tror jag ska leka med becca men allt är inte riktigt bestämt än så får bestämma det idag :)
Hörs senare iaf, ciao!

svar; min jacka kom från H&M och det är fuskpäls ;)

helt slapp idag, bara jeans och vanlig kofta, håret uppsat i en bulle och snart blirre en fet halsduk, uggs och varmaste pälsjackan. perfekt när man inte känner sig riktigt frisk!

2 månader!

Idag har jag och Rasmus varit tillsammans i två månader! Grattis till oss.
Det har varit två helt underbara månader, jag kan inte minnas när jag mådde såhär bra förut.
Han gör mig glad, han får mig att skratta, jag har aldrig problem med att lita på honom, vi har aldrig bråkat och han är helt perfekt för mig. Den dagen jag förlorar dig, förlorar jag allt.
jag älskar dig <3


vi har slått vad ;)

Jag och Rasmus har slått vad om en sak. Vi ska bli nyttiga. Eller iallafall jag, jag har en vecka på mig att bevisa honom det. Jag ska äta 5 gånger om dagen, 5 frukter, godis på helgerna och ingen läsk i veckan. Lite fler saker som är bra för min hälsa har jag börjat få ordning på, men det ingår inte i vadet.

Om jag vinner under den kommande veckan ska han också gå med i det nya nyttiga livet a la maria ;) Smaaart va? jag är så duktig och jag ska vinna så hårt!

yejj detta kommer bli super, ser det inte smaskit ut?

stresssssa mig till döds

Nu kom jag hem för en stund sen, och det känns nu för tiden att de få stunderna jag har för mig själv är dom enda lugna stunderna på dagen för mig. Menmen, är ändå glad att jag har en underbar pojkvän och en massa underbara vänner jag kan umgås med! Vill inte spendera min tid för mig själv, eller aldrig göra något. Skulle ju bli helt instängd, usch.

Jaja, nu äter jag mitt mellanmål, en klementin. Snart kommer Michaela och kanske Becca om hon hinner, så ska vi fixa lite till bloggen och så. :) Sen kommer rasmus :*

Hittade den här gulliga bilden sen Berlin i april eller något :) guuud va jag saknar mina brillor.. :(

läxor,läxor,läxor..

Denna veckan har vi det inte jätte mycket, bara ett so prov jag ska klara på torsdag, spanska glosor till fredag, engelska till fredag..
Nästa vecka är det spanska prov, inlämning i idrotten och sen är det nog ganska lugnt. Ändå känns det som om vi har jätte mycket att göra på jätte lite tid, det finns så mycket annat man ska hinna med i veckorna liksom! Träna, umgås med kompisar, pojkvän, lalala.. Allt tar sån tid. Behöver mer tid till allting, månaderna bara springer fram ju ;o
Skulle vara skönt att komma bort och som tur är blir det göteborg om två veckor. underbart!



förresten, vad tycker ni om min pälsjacka? :)

i skoooolan

Sitter på datalektionen just nu och har precis gjort iordning idrottslektionen med nelly som jag nelly och gry ska hålla i på torsdag :) Nu blev sillybooi lite sur så måste kila ;) hörs om några timmar!

pälsen!



;o

skola igen :]

Jag tycker om skolan ibland faktiskt! Idag är en sån dag, tror jag :) Känns iallafall rätt bra att gå tillbaka till skolan efter denna helgen. Love it!
Nu på morgonen och igårkväll så började jag lite med designen på den nya bloggen. den heter; www.juliagustinovember.blogg.se, jag är inte riktigt klar än men har börjat lite. Blir med i eftermiddag eller ikväll :) Ska även umgås med min pojkvän idag ;*
nu ska jag äta min klementin, borsta tänderna och gå :) hejdåå!


förkyld.. :(

Det är så himla synd om mig. Min näsa är jätte täppt och jag kan knappt andas! Blir massa nässpray nu, och lägga mig i sängen med varm oboy, klementin, måla naglarna och zappa lite mellan kanalerna. Sen ska jag nog hinna läsa lite innan jag sover. bye (:

såhär ledsen är jag nu.. :( näää skoja bara, bilden är från lipkvällen med fanny bus i somras :D

önskelista!

Det börjar dra ihop sig mot jul folket! Snart är det december, advent och allt mysigt med julen börjar krypa fram (: Älskar verkligen julen, och vintern! Självklart är sommaren bäst eftersom den är varmare, men vinterkläder är helt underbara och julen är ju lätt den bästa helgen på året eller hur?

Mamsen har bett om en önskelista från mig nu och såhär ser den ut;
* MOBIL
* pengar
* smink
* parfym
* vinterstövlar
* HERR KLOCKA
* ringar
* nagellack
* kläder

mobil, behövs verkligen. älskar mobilen jag har nu men det är ju rasmus gamla, han kanske vill ha tillbaka den en vacker dag liksom? ;)

pengar vill alla ha, någon som läser detta som skulle tacka nej till pengar lagom till nyår?

smink, också en självklarhet. men mascarar är jag i stort behov av just nu..

parfym, in favorit! helt beroende av parfym, kan gå åt en flaska i månaden ibland, speciellt på sommaren. helt sjukt.

vinterstövlar
, klack! Har bara ett par och dom har slitits ner så mycket, hoppas på att detta blir en för tidig julklapp.

herrklocka! hur snyggt som helst att gå med stora herrklockor i silver, love it. just nu har jag lånat en som pappa inte använder, men vill såklart ha en egen :)

ringar, nagellack och kläder är ju saker som går åt och som man bara vill ha mer av hela tiden. iallafall jag.

GE MIG JUL

hade inte varit helt fel att glida runt med den här puddingen va? :)

min röda mobil börjar kännas lika uråldrig som denna motorola från 1800-talet..

söndag idaaaag (:

Hela dagen har spenderats med världens bästa pojkvän :) Vi sov typ ingenting på hela natten, för båda är jätte förkylda och vi kunde knappt andas, haha! Så vi låg och pratade, jätte mysigt :) Sov nog mellan 5 och 12 iaf kanske? Anyway, så gick vi till min träning då och jag förklarade att jag inte kunde vara med pga förkyldningen :s

Sen träffade vi erica och michellin, nicenice :) När vi kom hem blev det mat, se på "smekmånaden" (film), kortspel och blanda ihop lite misslyckad chokladpudding :) Haha, aa det gick att äta iaf!

Han åkte för en stund sen :( snyft! Men får träffa honom imon iaf och nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som rena fan, sen ska jag duscha och se film :) slappa söndagskvällar är nog den bästa kvällen på veckan. tid för sig själv :)

bästa stunden på hela dagen är att vakna upp bredvid dig, rasmus! finns ingen bättre än dig, älskar dig!<3

bild i repris! ni får bild på pälsjackan imon när jag orkar ta kort, idag orkar jag icke det ;)

lördag kvällen ;]

Jaha hörrni då har den här helgen också paserat förbi.. Gick lite väl snabbt där va? Men det går ju snabbt när man har kul, så :)
Igår som sagt va jag med Becca och Julia, på kvällen blev det donken och senare ner till kimmy där kevin, matthias, svenne, hampus emma och michis befann sig! Blev promenader, kortspel och massa skratt :)

Vid halv elva tiden gick jag och julia och träffade erica, bella, hanna och stiina. Mysigt, blev endel skratt där, haha ;) Jag och Julia väntade sen på pasta baren när min älskling kom :)

Vi tre drog hem till mig, och alla somnade i min säng, haha.. vid två åkte julia hem, och rasmus sov här, mys! :)

julit och beccus :)

:)

underbara vänner <3

Sitter just nu hos Becca och hon har precis klippt mig :) Sitter och lyssnar på musiiik nu och snart kommer michellin, blir ju bara bättre och bättre det här!
Ska snart vandra iväg till donken också (jaaa julia är ju här och dom har ju inte det i lilla sävsjö så ;) )

tonight is a good niiiight
nu bjuder jag och becca på gamla bilder!

 början av åttan ;) becca still blond!

 typp sjuan eller sommaren till åttan? :)

 berliiin!

 sjuan (:

 sommaren till åttan :) shiet va många minnan vi har från den sommaren älskade vän!

 denna bild får avsluta, från förra sommaren med becca :)jag becca och gry va ute med beccas pappa och åkte med båten i ring efter, fän vA NIIIICE :)


med juliut :)

sitter här med tjockis julia, träffade michis en stund också :) vi ska snart äääta sen dra iväg till becca på girls night! hörs ikväll eller imon, byye ((:

hon bjuuuudäääär!

alla älskar lördagar :)

Riktig mysig fredag igår hos min älskling, han är helt underbar! Idag på morgonen vaknade vi vid sju tiden, och sen vid tio somnade vi om och sov till tolv så det blev lite stressigt där, jaja. tusen tack för allt min prins!
När jag kom hem blev det stan med mamsen, köpte bla en pälsjacka ;o lite förvånad själv! Men så blev det iallafall och jag gillar den :)

Nu har jag fixat mig och ska möta Julia vid bussen när som, så vi hörs sen :) Kommer bild på jackan idag eller imon!
ikväll blirre tjejkväll hos beccus, med becca michaela och julia :) lovely!


<3


http://www.youtube.com/watch?v=n2fkVPVSw9U&feature=related

lyssna på låten!

maria älskar mat :)

Blev donken med michaela för en stund sen, sen h&m och sen stack hon iväg med becca (: mysmys!
Nu är jag hemma, ska packa och fixa mig innan jag drar mig iväg till myresjö och stannar över natten :)
ha det fint så hörs vi imon och då kommer världens bästa anny och julia :*


klar :)

Precis fixat mig klart, härligt. Det jobbiga är bara att klockan är halv åtta och jag går kvart tio över :p jaja, nu ska jag äta och plugga innan skolan :)
Efter skuuulan blirre donken med gulli michis, efterlängtat :] inatt sover jag hos min pojkvän!<3


ny blogg på väg :)

Jag & Michaela vill skaffa en blogg tillsammans så det kommer vi göra inom en snar framtid! Förhoppningsvis idag, men vi ska fixa design och så med så den blir inte klar på ett tag men det kommer (: Kommer nog fortfarande ha kvar den här men kommer skriva oftare i den nya! Alltid roligare med ny blogg och så ju. :]

kommer bli aaasuuuummmeee

godmorgon!:D

På världens bästa humör :D jag kom upp den tiden jag ville, helt underbaaaart! Sitter här nu då, har dushat, smörjt in mig, fönat håret, plcokat fram kläder och ska snart sminka mig lite smått :) Klockan är just nu bara 06:36 så tänkte att jag hinner med mer än ett inlägg innan skolan idag :) måste hinna plugga också bara ;o

Anonym frågade vart jag&beccus gymmade, på friskvård va det ;)

Ne, nu ska jag nog allt ta och fixa mig lite så jag hinner sitta här en stund innan skolan och dega sen :)
puss!

hahaha, första kortet jag tog med hatade camen på datan! tror nog det va i februari någon gång, va liten jag va ;o fin hårfärg iaf :)

dåligt..

Dåligt med uppdatering, förlåt för det men har haft annat för mig!
Först skola idag, gick bra. Tandläkare, tog bort tandställningen jag har haft i 4 år.. inte för att den har synts, men skönt att den är väck. Känns lite knas i munnen bara.
Halv fem tog  jag bussen till världens bästa pojkvän! Stannade där till nio tiden, nu ska jag plugga och lite sånt innan jag ska sova. Blir att gå upp tidigt imon och dusha håret i inpackning, plugga..
pusshej


they say that good things take time
but really great things happen in a blink of an eye
you're one in a million

you're one in a million

Jag har världens bästa pojkvän
jag skulle aldrig, aldrig, släppa taget om dig
Då hade jag inte kunnat leva med mig själv
för dig för jag allt, du betyder allt i världen för mig
jag älskar dig så himla mycket rasmus!


grrrreeeyyyys :')

anonym; ska ni dit själva?
svar; japp, jag och beccus gymmade själva ;)

Gymmet gick bra :) riktigt skönt att få anstränga sig lite! Becca är bra :]
Bilvägen hem gick inte lika bra, men det löste ju sig och ingen/inget kom till skada som tur va :)
Resten av kvällen va jag med min rasmus, underbart!
Nu ska jag prata klart med julia, se klart greys och sova :)
pusshey!

sakna sommaren

mot gymmet!

anonym; när ska du dit?:)
var skadu bo?:)
svar; ska dit första helgen i december, ska bo på hotell :)

Kom nyss hem, spexet slutade för en stund sen! haha säger jag bara, ;) Om det inte blir bra i slutändan så har vi kul under tiden iallafall! & nu börjar det likna något tycker jag också (: underbart!
Nu sitter jag hemma med min baby, och om en timma blir det gymmet med beccus! underbart (:

ikväll blir det bara mys med rasmus, love it :)


onsdag, 18 november

Ja hörrni nu är det onsdag igen = spex igen! :D Riktigt roligt där får jag erkänna, huhu!
Men innan det ska man klara sig igenom en hel skoldag, hur nu detta ska gå?
Ikväll blir det gymmet med Stina och Becca, efterlängtat :) Härligt att gymma nu och komma lite i form till vintern, vet inte varför men för mig hör det till att ha en snygg kropp på vintern? ;) Iallafall benen, huhu!
& denna veckan är lugn med läxor och sånt så det passar perfekt :)
Nu ska jag måla naglarna, borsta tänderna och gå till skolan så hörs vi efter halv fyra :)
pusshej!


tisdagen!

godmorgon folket!
Igår fick det bli ett snabbt inlägg utan bilder bara för jag va så trött, förlåt för det :)
Men iallafall så va jag som sagt med Rasmus, vi träffade michis och anton en stund. Åkte runt lite, bla ut till kettilsås och letade efter spöken, älgar och vildsvin.. jag trodde jag skulle dö :o

Sen såg jag och rasmus på desperate housewhifes innan han åkte hem :) tackar honom för dagen, du är bäst! <3


natti (:

vad ska ni göra i götet? :D
svar; shoppa och gå på lisebergs julmarknad :)

Nu ska jag sova godnatt!

jag älskar dig min prins

försov mig..

Ja, ni hörde rätt. maria försov sig, igen.. :( Vaknade halv åtta, ställde klockan på sex för jag skulle upp och dusha mitt hår och shit och plugga.. Blev att dusha snabbt iaf och jag hann till skolan i tid ändå och provet/läxförhöret gick bra.

Är förövrgit rätt stolt över mig själv idag, varför är en secret :)
Har precis pratat med anny snuttan ;* fixat mig och så för när som helst kommer världens bästa pojkvän :) Han ska va här idag då va, senare ska vi träffa anton och michaela!
hejsvejs!

what can I say..?

anonym: vfr klipper du inte dig oss frisören?hihi
eller är hon frisör eller hu kan hon klippa?:)
svar; brukar klippa mig hos frissan :) men becca är jätte duktig och ska gå frisör på gymnasiet, hon har klippt mig massa gånger och färgat mitt hår och allt! Nu är vi nära vänner igen och det är underbart så det fixar hon lätt :)

Ja hallå hörrni, nu har jag precis pluggat klart, skönt! Hinduismen va ju inte alls svårt ju.
För övrigt idag har jag ätit massa våfflor med becca, köpt godis med becca, snackat skit med michaela erica emma och becca, pluggat med michis och becca, ätit chips med michis och becca, varit ute med michis becca anton roswall och klein.
jag går ju upp i vikt av er flickor ;)

Iallafall så har jag haft en väldigt mysig måndag och det gillar vi :) Nu ska jag läsa glamour och se på paradise hotel, sen sova! upp tidigt imon och plugga lite och dusha.
natti!

min prins :*

jaa jag ska bli bättre med att ta kort på vad jag gör om dagarna! ;)

my love :)

Vad heter ni? maria och rasmuuuus
Hur träffades ni första gången? hemma hos grys farfar (fast vi sågs en gång fast då såg inte jag honom, vi pratade inte så det räknas inte?)
Hur länge har ni varit tillsammans? snart 2 månader :)
Är ni förlovade? nä ;p
Bor ni ihop? näs
Har ni barn? 10 st!
Har båda körkort? han har.
Isåfall, vem kör bäst? han ;)
Kommer du ihåg er första kyss? klart jag gör!
Vem sa "Jag älskar dig" först? jag, (åh va jag är modig!)
Vem är äldst? rasmusbyyys
Vilka stjärntecken är ni? det har jag inte tänkt på ;p jag är jungfru & han är kräfts (hahah räkan,kräfta, hahah!)
Vem fyller först på året? haan
Vem är längst? han x)
Vem sjunger bäst? lätt jag!
Håller ni i handen på stan? om vi gör
Kände ni varann innan ni blev ihop? yesh:)
Vad har ni gemensamt? vi spelar fotboll, samma humor, har haft gamla dåliga förhållanden ;)
Blev du kär vid första ögonkastet? kär och kär jag märkte att han va speciell :)
Har ni någon speciell låt? gallery - mario någonting
Har ni stora framtidsplaner? håller längre om man lever i nuet? :) våra framgtidsplaner är nog götet i december då!
Har ni gråtit i varandras armar? jag har gråtit i hans armar

Har ni varit utomlands tillammans?
nopp
Vilket är ert bästa minne? hmm.. finns så många? när vi sa "jag älskar dig", va ju en fin stund.. annars, vet jag inte?
Vem lagar bäst mat? jag :]
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? jag pluggar, vi äter, ser på tv och är ute och går :) spöar honom i kortlekar..
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? ohnej aldrig (alltid)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? nej, bara en mil :)
Blir du lätt svartsjuk? neee
Brukar ni bråka? aldrig bråkat :)
Ringer eller SMS:ar ni mest? sms
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? hans ögon & hans hår! :*
Brukar någon av er prata i sömnen? jag skriker och "pratar i telefon"



med beccus :)

hejhejheej!
Har precis kommit hem från skolan, sitter hemma med beccus och myser :) Vi ska snart gå ut och möta upp Michaela, sen ska vi plugga & göra våfflor! Förhoppningsvis hinner hon klippa mig ikväll också, hon skulle fixa sitt löshår med men vi får väl se vad som händer :)
ha det bra, puss!

bilden är nästan ett och ett halvt år gammal! Fråm liseberh förra sommaren, mys :) love you! <3

16/11, måndag!

Hej (:
Jag har inte sovit så här gott på riktigt länge. Fick sova länge och mycket, gillar vi! Brukar inte vara på humör på måndagar men idag är jag det :) uuunderbart!
Har precis fixat mig och så, skaffat en ny tid hos tandläkaren eftersom jag måste gå på so lektionen idag. Nu ska jag plugga liiite, kanske äta, bortsa tänderna och sen dra till skolan. Hörs efter, puss!

dagens :)


slappdag :) gillar vi!

Ja, som ni förstår blev det bara slappt idag för mig och my love. Jag va på skit dåligt humör först för jag va tvungen att stressa och skynda mig, hatar det! Plus lingonveckan, gör liksom inte saken bättre..
Men jag fick lite mat i magen och spendera tid med min älskling så det blev bättre snabbt :)
Vi har bara glott film, varit ute och gått lite, ätit och ätit popcorn idag. alltid mysigt med dig!
När vi kom in till stan blev det michaela anton och viktor en stund, sen hem till mig så jag fick plugga!

Rasmus åkte för en stund sen, så jag ska passa på att plocka ur disken och ringa Julliut innan jag ska sova.
Imon ska jag bara plugga, prov på tisdag! Kanske hjälpa michaela lite med plugget, får se.
nattii :)


min prins,
du är världens bästa!
Att ha dig i mitt liv är ren lycka
rasmus johansson, kärlek till dig!

söööndag :]

Väckning tidigt idag för mig och rasmus, båda hade träning vid tio! Så nu sitter jag här i mina svettiga kläder jag precis har damsugt hela huset i, och väntar på att få dusha. känner mig lagom ofräsh!
Ska ut till rasmus i dom lugna skogarna och plugga idag. Koncenterar mig bättre där eftersom det är så lugnt där :) ikväll blir det emma & kanske michis en stuund!
sitter på linns data så har bara bilder sen festen hos becca och lite på rasmus, ni får överleva ;)
nu ska jag dusha, äntligen :) hörs ikväll, hejsvejs!

 älska :)

kvällen :)

svar till josefin: haha jo jag håller med dig på båda punkterna, sånna killar är underbara och julia är alltid snygg! :)

Igår skulle jag och bby köpa läsk till bror som skulle lana, samtidigt hämtade vi upp denise och michis! haha, lilla michaela ;) menmen, vi åkte runt en stund sen drog jag och rasmus hem till mig. Blev att kolla på en michaela jackson film från 2007 som va ruskigt bra!
Jag va skiiit trött så sen somnade vi rätt snabbt. :)
tack för en mysig lördag ;*

 bild på emma och mig sen festen hos becca, bara för jag älskar dig! :)

hemmaaaa :)

Hemma från en mysig dag hos min mormor & morfar med hela familjen plus wille och anders :) Passade på att plugga lite, leka med wille och äta i massor så nu är jag tjock!
Träffade precis min baby så är lycklig även om jag är fet :) ska snart åka ut och träffa lite söta flickor sen blirre hem och glo film :)
hörs senare eller imon ;:*


hejdå!

nu rusar jag till jkpg, hejsvejs

lördag, 14 november

Godmorgon people :)
Vaknade vid halv åtta med världens m*nsverk.. kuul! Låg och tittade på svampbob fyrkant och andra barnprogram ett tag, kalla mig tönt men jag älskar barnprogram ;)
Nu är mamsen & papsen ute och går, köper frallor som dom alltid gör på lördagar. Underbart att få äta färska frallor såhär mitt i den kalla vintern :)
Vid kvart i tolv ska vi till mormor & morfar där wille & anders är också! Blir nog massa myyysigt, kommer hem ikväll någon gång innan 8 skulle jag tro och då ska rasmus sova här :)

Hoppas jag hinner lägga in en dagens outfit innan vi sticker annars får ni det ikväll :)
pusshej!

donken igår :)

du&jag låter så rätt.

Du är världens bästa pojkvän, har nog aldrig varit såhär lycklig med någon eller haft såhär kul förut, i hela mitt liv!
jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så!
det bästa av allt, är att jag är så kär i denna killen så det finns inte. han är min, min finaste och den jag håller närmast hjärtat. :*

Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva detta,
äkta kärlek.
Men det får jag nu, tillsammans med dig och det är det bästa som hänt mig!

visst har jag fin bakgrundsbild på datan? :)

Fredagen den 13!

Ja, igår va det fredagen den trettonde. Kul att ha matteprov en sån dag eller hur? Fick G iallafall, hade 17 av 20 på a-delen och 15 är G så det va skönt ;)
Däremot, hade jag inte tur hela dagen. Frammåt kvällen började allt gå knas.

Hos Rasmus;
jag skulle resa mig ur rasmus säng och hämta ett glas läsk ute i köket.
När jag reser mig tänker jag inte på att han har hyllor över sängen, på väggen.
Så jag slår i en med huvudet och faller pladask ner i sängen..
skönt!

Under idol;
Jag ber rasmus om läppsyl eftersom jag låg åt andra hållet så når inte jag dit. När jag är klar med det ska jag kasta tillbaka men eftersom julia sitter i vägen ser jag inte så bra. läppsylet träffar rasmus i ögat, utan förvaning.

en minut senare:
När jag skulle resa mig till rasmus och säga förlåt och göra honom glad på något vis, är mina fötter igång och stöter till ett bord där julias glas med cola står. colan flyger över golvet och våra väskor luktar cola idag,, ;s


fredagsmyyys

Anonym; är julia ihop med bobbo?
svar; haha nej det är dom verkligen inte, tror det va första gången dom träffades igår ;)

Igår kom ju som sagt Julia till mig :) Innan vi skulle till myresjö tog vi en snabb tripp till donken! I bussen blev det en massa snack om Julias nya "underbara upplevelse" som jag skulle kalla det, och jag fanns faktiskt på plats när detta skedde. så stolt över dig gumman! ;)

I myresjö blev det mys med idol, skräckfilm, promenader ute i regnet och popcorn och läsk i mängder. mysig kväll med rasmus, bobbo & julia :)


Fick skjuts hem vid tolv tiden har jag för mig, då skulle jag sätta mig vid datan men det va något knas med mitt nätverk.. Första gången på länge jag orkade blogga på kvällen och då funkar inte internet! dåligt ;)

såhär såg jag ut ikväll :) Har fått tag i en halsduk jag älskar!

julia & maria :) babe :)

julliut & mooi!

fredagens kvällsmat :)

tack för kvällen, älskling :*

hoome :)

hemma at the moment, kom hem för en liiten stund sen med julia vid min sida! Hon står just nu och fixar sig, jag ska snart joina henne för sen ska vi till donken, senare buss till myresjö och mysa med rasmus och bobbo :)
Hörs ikväll eller imon. puss!


nu måste jag ruuuusa!

Sitter här med världens underbaraste pojkvän, han ska snart släppa mig av mig vid skolan så ska jag klara av en till dag sen är det äntligen HELG :D Har massa mysiga planer för denna helgen :) ingen fest dock ;)
puss&hey vi hörs efter 2 :)

natti :)

Klockan är nu 22:03, kvar jag har att göra idag:
Borsta tänderna
Ta fram kläder tills imon (?)
Läsa i min bok
Läsa i häftet om stylist (IIIHHHH)
sova :)


mysigt :)

Jag och Rasmus har inte gjort någonting idag! Efter en liten incident på gymnasiet skippade jag sista passet för jag behövde min pojkvän så jag mötte honom, bobbo och laxen på arena. Snodde lite mat från pojkarna, sen gick jag&älskling hem till mig. helt otroligt att du kan få mig glömma allt dåligt, på bara 2 minuter & du gör mig glad. :*

Hemma hos mig har vi bara tittat på tv och jag har pluggat en hel del. Ska nu snart fortsätta med detta, men först smörja in mig, ta bort sminket och borsta tänderna. :)

Imon kommer Julliut hiiit :D underbart, vi ska ut till myresjö och träffa bobbo och rasmus :) blir nog niiiice :) älskar min julia :*

ser ni min kvällsfrilla, svaga smink och pyjamaströja? ;) & det är såhär jag är som lyckligast :)

jag är stark nu

Innan hade jag inget mål, mitt liv var slut för 3 månader sen. jag ville inte ens kämpa
Men nu dom senaste månaderna, så jo
Jag kämpar, för du ska inte vinna!
& Nu har jag något att kämpa för
Min underbara pojkvän :*
världens bästa vänner
min familj
jag ska komma in på brinell (y'


tyvärr finns det alltid en nackdel
Du kommer alltid finnas där
Hur jag än gör och vart jag än går,
kommer jag alltid att se dig
om inte i verkliga livet, så i mina mardrömmar
du slet sönder mig i bitar,
nu är jag ihop limmad igen!

nej till njudung ;)

Va på njudung idag och det kan inte mäta sig någonstans med brinell.. hantverk verkade inte lika kul som i Nässjö iallafall och jag kollade inte på samhäll. Jag skulle gjort det, men orkade inte. Vet inte vad det är med mig, men jag är nog sjuk eller något. Trött hela tiden, ont i huvudet.. :( Men men, går nog över om jag börjar äta vitaminer nu :) Ska jag göra!

Min älskling, rasmus är hos mig nu iallafall! Jag pluggar lite och ser på teeeveee.. Får se vad som händer sen. puss :)



jag hatar dig mer & mer, för varje gång jag ser dig.

rusar!

Ska slänga i mig lite mat, borsta tänderna och sen dra iväg till skuulan :) hörs senarr, puss




jag vet dåliga cambilder.. men detta är iaf dagens!

hardcoore

Någon mer som tycker att det ordet blir lite uttjatat i serien greys anatomy? Hört det typ 20 000 gånger idag under programmet..
Rasmus åkte för en halv timme sen ungefär, 45 minuter sen. Vi ses imon igen, innan & efter jag ska gymma med Becca, Hanna och Stiina :)

Nu ska jag snart sova, har dushat och sådär ja. Ska smörja in mig så jag inte blir torr i huden, eller vit. Vem vill vara det såhär års?
Imon ska vi även kolla på gymnasiet i Vetlanda, njudung :) Ska kika på hantverk och samhäll! Men är ändå säker på att det blir BRINELL :)

haha guud va fail bild.. men man får bjuda lite eller!
Bilden lägger jag ut bara för att säga att igår hos Michaela låg jag och höll ett föredrag för M & B om hur mycket jag älskar mina föräldrar och hur viktiga dom är för mig. Att jag sviker dom ibland gör ont, så ont. Men jag vet att dom älskar mig vad jag än gör och dom vet nästan allt om mig, för jag berättar nästan allt :)

Brinell nästa :]

Hanna frågade;
vill du bli stylist då?:)
har du alltid funderat på det elr vad funderade du ppå för ca ett årssen ett hasvlårsen?
inte så itnresanta frågor kanske , men det är ju alltdi kul att svara på kommentar visst?;)

svar; nej, jag har aldrig varit intresserad av någon sån här linje innan. Jätte länge har jag varit bombsäker på att gå samhäll samhäll i vetlanda, men det känns rätt tråkigt? Så jag tänkte kolla runt lite och då lät det nya i nässjö kul, styliiiiiist :)

Sov hos Michaela med Becca inatt också :) Mysigt mysigt! Idag på morgonen drog vi iväg till Nässjö för att kolla gymnasie, stylist och frisör. Stylist va lät riktigt roligt och jag blev kär i det stället asså, huhu :)
Nu sitter jag med min älskling hemma hos mig och vi ska nog snart äta eller något, sova låter skönt.
pusshey!


stress stress stress

Snabbt inlägg nu, om 28 minuter går bussen till min baby å nu ska jag sminka mig innan. hörs ikväll hos michis tror jag, puss!<33

NU :D

two and a half men på tv nu, ska langa iväg ett sms till min älskling och sen ska jag sova lite, kanske läsa i min bok jag ska vara klar med om några veckor.. så godnatt, hörs imon :)<3


ångest ;s

På onsdag blir det som sagt Brinell, gymnasiet i Nässjö, med Becca och Michis :) Vi ska kolla på frisör och stylist, Becca är mer inne på frisör och michaela & jag på stylist. I början av december ska vi kolla på ett gymnasie i jönköping, och blir inte jkpg eller nässjö blir det nog hantverk i vetlanda :) Känner att jag ska bestämma mig snart, annars kommer jag få beslutsångest..


tack flickks :)

Rasmus kom hit och stannade här en stund, alltid lika mysigt att spendera tid med honom! ;*
Efter det drog jag, emma, erica och stina till donken :) drog runt lite i stan, swedbank, stationen, hemmakväll, osv. Kalltkallt men ruuligtruuligt! haha ni är förbannat sköna flickor, tycker om er sååhäääääääär mycket!
Nu ser jag på ullared med mamma och pappa, ska plugga sen :) pusshey!
wille<3

rasmus, <3

They say that good things take time

but really great things happen in the blink of an eye

Thought the chances to meet somebody like you were a million to one

I can't believe it

You're one in a million

Rasmus johansson <3

& nu kommer min älskling till mig vilken minut som helst, ingen är lyckligare än jag :)
Senare ikväll blir det Erica, Bella, Stina & Emma! :))))) <3



mat (L)

Precis varit ute en sväng med Lisa och syster, nu ska vi göra mat! Sen måste jag ta tag i mitt plugg :/ släppa ut hundarna en snabbis nu bara. Förhoppningsvis kommer jag ut ikväll igen ;) Hör av er, om någon är ledig!
pusss

va kul vi hade denna kvällen fanny :) miss <3

söndags ;)

Igår va det söndag och först och främst vaknade hos underbaringen himself! Han drog iväg på träning så ja pluggade hos honom så länge, sen körde han in mig till stan så varre träning. tack rasmus, för ännu en underbar helg :)
Efter träningen hade vi fars dag middag hemma, grattis papsen :)
Sen träffade jag Erica, michis, emma, svenne, kakan, becca och kev. tack för en mys söndag folk!


måndag ((((:

anonym; vme är det på bilden?
svar; stiiina ahlstedt :)
& ja, jag ska ta en bättre bild, på min mjukisdress när jag orkar!

Nu är det måndag igen, helger går för snabbt nu för tiden.. :s jaja, Snabb dag i skolan för jag mådde dåligt så gick hem. Denna gången fysiskt, ont överallt och typ huvudvärk? Antingen håller jag på att bli sjuk eller så är jag bara trött. märker vi :)
Idag blir det bara att plugga lite, sen ikväll förhoppningsvis träffa någon :) hörs senare, puss!


idag?

Ja hörrni, vad händer idag? Egentligen skulle det vara fest igår men den blev inställd pga att hanna, bella och erica va sjuka! Stina och jag va ensama friska, hah så vi körde som sagt myskväll ist med rasmus :) Idag är det fest däremot men jag har lovat min underbara pojkvän att vi ska ligga hemma och inte göra någonting hela dagen, och så får det bli! Blir niiice :)

Kanske drar ut ikväll fast stannar i myresjö iaf :) puss!

fin bild på mig och en av mina underbaaara vänner :)

lördag (:

Svar till anonym;
vad gör de?
du har blibit dålig på att svara på kommentarer mot förr.haha:)

svar; jag stör mig på sjuor och åttor som tror att dom är något bara, och att dom glor på en och kommenterar bdb är ju bara pisnamt ;)

Igår va det mysigt vill jag lova :) Först va jag på fotbollsavslutning, tränade 37 av 85 träningar.. lite pinsamt eller? Efter fotbollen snackade jag med emma och hanna en stund, sen kom stina och hennes pappa och hämtade mig :] Vi åkte hem till mig, rasmus hade väntat på mitt rum i flera timmar, haha (a

Efter idol drog vi till donkeen, träffade lina daniel och alle en sväng! Bullvagnen en snabbis, hem till mig och glo film (jag somnade) och sen drog stina hem, så somnade jag och rasmus typ direkt :)

mysig dag, tack för den ;*

old pic :)

rebecca dahn, föralltid!

Ja, som sagt träffade jag Becca en stund innan. Vi satte oss vid brunsgård medans Rasmus väntade i bilen, för vi skulle prata. & OM vi pratade. Och grät. Har fått ur mig det jag ville nu och jag vill bara säga att Becca, vad som än händer, vi får aldrig glida ifrån varandra igen! Jag behöver människor som du i mitt liv. älskar dig <3

Nu är jag och rasmus hemma fast han har somnat så jag sitter i köket och har lite smått panik. Klockan är fem över fem, tio i sex ska jag och waldmann åka och träffa Hanna innan fotbollen, och jag har inte börjat tänka på vad jag ska ha på mig eller ens börjat fixa mig..? jaja, får bli något enkelt
nu ska jag kila, hörs ikväll fast mest troligt imon. pussen

väldigt gammal bild, sen sommaren mellan sjuan och åttan :) men den är gullig tkr jag, hihi ;*

gilla eller ogilla?

Länge sen jag la upp en sån lista eller hur? Så tänkte slänga in en snabb sådan :)


gamla kontakter
På senaste tiden har jag börjat umgås med folk jag inte har umgåts med på flera år :) Som Stina, Hanna & Michis och Becca va också längesen jag träffade! Vi har kul igen och pratar alltid gamla minnen, men det betyder inte att jag har glömt dom jag alltid har umgåts med! Jag har fortfarande bara en bästavän, men jag har många jävligt bra vänner :)


missförstånd
Visst är det irriterande, när man säger en sak och den man säger det till, tar det helt fel? Missförstånd suger verkligen och det kan få riktigt tråkiga konsekvenser. Man vet liksom inte vart man ska ta vägen? Bara att blicka frammåt och tänka att allt löser sig för det gör det alltid :)


HELG!

Nu är skolan slut och då är jag LYCKLIG för nu är det HELG :)
& min helg blir bara mys;

* Fredag: Snart kommer Rasmus, ska åka och träffa Becca när hon har slutat och prata lite med henne :) Efter det blir det hem och fixa sig lite inför fotbollsavslutningen, ska möta upp Hanna med Waldmann innan en svääng. Efter fotbollsavslutningen blir det en massa käk och idol med världens bästa älskling! Efter, hämtar vi upp stina så blirre donken :) sen sover rasmyyyyys här :*

* Lördag: Inte helt planerad än, men det som är bestämt är att jag och rasmus ska vara i Myresjö och dega hela dagen, sova där. Får se vad vi hittar på, jag menar allt kan hända i den hålan ;)

* Söndag: Fars dag! Första inomhusträningen, sen blirre nog att vara hemma och plugga, prov på måndag :( Har iallafall bestämt att jag ska träffa Michaela och ge henne lite papper och så :)

slapp helg, underbar helg! :)

maria bergdalen

simply the best..

Yeah jag vaknade vid sex och gick upp och dushade. Rätt skönt, men hade inte varit fel att sova några timmar till.
Nu ska jag iallafall dra på mig mjukisdressen så ni får se den, sen ska jag börja fixa mig till skooooooolan !
Hörs senare, pussen :)

loveit! Jag har kläder under med som jag ska ha i skolan, som jag inte orkade ta av mig. Det är därför jag ser så tjock ut, hahaha..

hatahatahata..

Förlåt men för tillfället hatar jag när folk tittar
som dom små söta sjuorna i vår skola
endel är faktiskt söta men endel är bara äckliga fjortisar
som glooor, ska man ta det som att vi är deras förebilder,
eller att dom tror att dom är något?
I vilket fall som helst så är det PINSAMT för er, allvarligt, jag skäms
så sluuta titta så blir alla glada :) TACK


update! 21:55

Nu har klockat sprungit iväg igen som den faktiskt inte får göra vissa dagar. Men idag va det rätt okej för imon är det helg och det är efterlängtat!
Först var jag och Gry på donken, mysigt :) Sen kom Rasmus och hämtade oss, körde hem Grytan och hämtade upp Bella! Va med henne en stund, snackade gamla minnen och så, gullgull på henne :')

Sen åkte jag och Rasmus hem och vi har spenderat hela eftermiddagen och kvällen i min sköna säng framför tv;n. Va ute en sväng med sis och Liza, träffade Stefan. Annars har vi varit rätt sega. skulle plugga egentligen, menmen..

Jag ska iallafall lägga min nu och läsa lite glosor. c'ya!

justdet, min lila mjukisdress har kommit hem, äntligen! :D Bild kommer imon :)

lite leee, men härlig bild sen sommaren :]

i skolan :)

Har precis avklarat en jobbig gympalektion, ett läxförhör i teknik och gjort klart so uppsatsen, känner mig rätt fri! So nu och sen ska jag gå ut en sväng med Gry, efter det kommer Rasmus till mig och jag måste plugga lite till, prov på måndag igen.
Hörs ikväll, pusshej!

spex (:

Nu känns allting mycket bättre :) & det kommer fortsätta såhär nu har jag en känsla av och det är så jävla GÖTT :)
Iallafall, så började spexet idag. Asså, vi började fixa manus, idéer och sånt där mysigt. Hoppas det blir kul nu också :)
Skulle ju träffat Becca men du blir det inte så eftersom vi plötsligt slutar halv fyra pga spexet och jag tar bussen halv fem, så nu ska jag börja fixa mig och dra till rasmus babe :)
Så vi hörs ikväll eller imon, puss lovers


Onsdag.

Nu är det skola igen då ja men jag får se om jag orkar gå hela dagen. Hoppas på det, måste men nu känns det inte nödvändigt faktiskt. Kan lika gärna ligga hemma. Meeeeen jag är stark, ensam är stark, right?
Nu är klockan sju och jag borde väl börja fixa mig lite om det är nödvändigt att ta på sig smink idag. Får väl se. Efter skolan blir det iaf Becca en stund, vi ska plugga och prata lite, det behöver jag. äkta vän, äkta vänner.
Vid halv fem tar jag bussen till min finaste i myresjö, du är den bästa jag vet älskling!



counting all the asholes in the room

Har inte alls sovit bra inatt, knappt sovit någonting faktiskt. Jodå, det har jag men jag somnade inte förens frammåt två halv tre. Sov inne hos min syster, vi har bytt tillbaka våra rum förresten! Jag sov där inatt för jag va ledsen och hon tröstade mig. Mamma och pappa försökte trösta min först, men det går inte. Dom förstår inte, dom är bara för oroliga för allting just nu. "Du äter inte, du sover inte, du bara gråter, du bryter snart ihop" lalala.. Jag äter och jag sover när jag inte bråkar med någon på kvällen och klart jag gråter dagar som dessa, det måste dom förstå utan att tro att jag ska bryta ihop? jag älskar mina föräldrar, men just nu förstår dom inte att man kan gråta utan att hela världen faller samman. Det kanske den gör just nu men varför ska dom veta det?

Min syster är iallafall bäst, hon är som en bästavän jag kommer ha kvar hela livet. åh va jag älskar dig gumman du är heeelt underbar förfan!

jag älskar diig!

mitt liv

Det är mitt liv, mina regler
Jag gör vad jag vill, när jag vill
När jag är på krigsstigen kan ingenting stoppa mig
Jag har övervunnit mina rädslor,
samtidigt som allvarligare och större rädslor har klivit in i mitt liv
Men jag har klarat mig i mer än 2 månader
Jag klarar mig två till
& två till, & två till..
Men äkta vänner, äkta pojkvän och förstående familj går allt
Jag har allt man kan önska, mitt liv är underbart
Jag överlever allt, jag klarar mig alltid
jag klarar det här, med er.
jag är bara så jävla glad att jag alltid har vänner som ställer upp för mig!


Congratz baby :)

Hela femton år har hon överlevt, grattis älskling :)
& en månad har hon med sin pojkvän också. Otroligt glad för din skull :)
love you :*

Idag har jag iallafall varit med Michis och Becca hela dagen, först fikat på ritz och sen hemma hos michaela med hennes släkt, kollat på gamla videos sen hon va liten bäbis. haha, massa myys :) Hann även dra ut till myresjö och träffa Rasmus en snabbis, mysigt :)

Nu ser jag på desperate housewhifes och ska nog sova eller läsa lite efter det, riiiktigt nice.
natti :*

smokarN

fika nu :)

Hej folket och förlåt för att det inte blev så många inlägg igår.. Men Rasmus mys va hos mig till klockan 10 och efter det orkade jag inte blogga, va riktigt trött! Sov skitkasst inatt, bläh. Men är alltid på topp iallafall =)
Skön dag i skolan, tycker jag, nu har jag och michaela fixat lite grejer också så det är rätt jävla nice, som en lättnad, haha :)

Nu sitter jag hos Michaela medans hon fixar sig och becca är social som vanligt :) vi ska snart ner och fika för det är michaelas födelsedag, GRATTIS UNDERBARA VÄÄÄN <3 sen ska vi fika med hennes släkt , plugga och senare ska jag tr'ffa Hanna en stund :) hörs senare eller imon! pussshey

 



 jag ääääääälskar er :) <3333


BÖG I RÖVEEEN

Bög på detta.. Doktorn ringde nyss och sa att dom hade gett mig fel medicin, så nu måste jag äta det igen. IGEN, min kropp blir snart imun. Helvete
Jaja, snart kommer Rasmus och då ska vi ner på stan och jag ska köpa present till Michaela som fyller 15 imon, grattis i förskott (: Sen vet jag inte vad som händer, ska slå honom i kortspel hade jag planerat. Blir nog en hel del plugg också, har en jävla massa denna veckan.. HELG TACK!!!


?

Anna kommenterar:Umgås du inte med gry längre? Ni var jämnt förr nu verkar ni aldrig ses ? :O elr är det bara jag som har förståt fel?
svar: Nej, du har inte förstått fel. Jag och Gry träffas nästan aldrig längre, men det händer ibland. Dock är det inte som förr men vad förväntar man sig när båda skaffar pojkvän? Men dom är ju kompisar tänker ni och visst, men det är lite komplicerat. Jag och Gry går i samma klass och kommer fortfarande träffas nästan varje dag, trots att vi tyvärr håller på att glida ifrån varandra och jag är jätte ledsen över det. Men hur det än är så kommer hon alltid vara min bästavän och vi är fortfarande kompisar, och jag är verkligen inte orolig för att vi kommer avsluta vår vänskap, för det kommer vi aldrig göra!


måndag :)

Nu börjar skolan efter ett riktigt mysigt & häärligt lov med underbara vänner och underbaa pojkvän :) puss på allt


BIIIIG SMILE :D

hejdå!

Nu ska jag försöka få tag i Stina & gänget så drar jag och möter dom, heyy

lööööördag :]

På kvällen blev det fest som sagt, love it :) Först var jag & Becca uppe hos Pontus och träffade lite trevligt folk, :) Efter några timmar kom Michaela och då drog vi upp till Kullgatan men där va det dött. såå vi hämtade upp Rasmus och vi två drog ner till stan och träffade bella, jossa & friiiida :)

Senare kom det fler folk till stan och det va ju både bra och dåligt ;) Tack iaf alla för en trevlig kväll :)

Nu ska vi nog snart ner och käka, sen drar jag hem till hanna med stina för att ligga inne och tjocka oss hela dagen. Om jag nu kan slita mig från barnkanalen, haha..

becca :) gammal bild!

RSS 2.0