back in buissnes :)

Nu är jag hemkommen från Kalmar resan och det va riktigt mysigt :) Tack till Rasmus, Wille & Anders för dom här dagarna :) Nu måste jag dusha, och börja fixa mig för om en stund kommer nog rasmus, sen ska vi träffa becca och michis så blirr feeest tonight!
nu blir det bättre uppdatering igen

wille<3 <3

willee<3


jag älskar er!

jag har världens finaste vänner

och jag älskar er

ta inte åt er om ni inte känner er träffade,

för ni vet vilka ni är.

puss på er,

puss på dig,

puss på allt.

yeah right, livet är en fest!


halloween?

Nu när snuttegull springer runt som ett yrväder och Rasmus fortfarande sover som en stock, har jag tänkt lite på det här med halloween. När jag var liten gick jag aldrig ut med bus eller godis, kanske hände typ tre gånger eller något? & det är ingenting jag ångrar. Jag menar, godis kan man väl få av sina föräldrar, eller? & vad ska barn göra om dom inte får godis, kasta ägg på rutan, och till vilken anledning?Usch.

Nej, men i år har jag faktiskt en stor lust att klä ut mig. Inte gå runt och tigga godis och hota med att "busa" annars, utan bara klä ut mig till festen och leka lite mean girls med becca och michis. Fatta kul att klä ut sig som någon av flickorna under, vara helt seriös och undra varför ingen annan är utklädd? ahaha yee hade varit något det asså.

 

Men man behöver väl inte se läskig ut bara för att det är halloween, det räcker väl att skrämmas? ;) & jag vet precis hur jag ska lyckas :D

 NEJTACK


I kalmar! :)

Klockan är bara tre och jag har redan hunnit med hur mycket som helst känns det som. Fast okej, vi vaknade vid halv sju men iallafall? Jag Wille & Rasmus va nere på stan en sväng innan, tog en fika, köpte smink till mig och köpte en bil till Wille, så nu är han lycklig!
När vi kom hem lagade jag mat, medans Rasmus hann somna så jag och Wille åt ensama. Efter maten diskade jag och ska snart städa lite, vänta på att min älskling ska vakna? Kan inte påstå att Willes nya leksak är så tystlåten så att han fortfarande sover är ett under.

Senare ska vi baka äppelkaka, mumma :) Åker hem vid 12- 1 tiden imon, så blirre hem och fräsha upp sig lite inför kvällen. LOVE IT

 Har inga bilder på denna datan så dagens inlägg får bestå av arkiv bilder eller bilder från google, haha :)

soo right at the moment.. typ

I can't take
Seeing you with him
Cuz I know exactly what you'll be
In his gallery
No es justo me destrosaria
Obra de arte que no valia
Colgando con cien otras
en su galeria

You're a masterpiece
I know that he
Can't appreciate your beauty
No te venda en oferta
No te quiere como yo
Vales mas que tu bellesa
Es tiempo que alguien te ense�o


torsdag - hej kalmar!

heyheyheeeyy
Sitter hemma hos Rasmus nu, så lugnt och skönt här ute i Myresjö :) Like it, men här stannar vi inte länge till. Om några timmar ska vi in till stan så han kan ta sin spruta och jag ska träffa Michaela babe en stund. :) Sen efter det drar vi till Kalmar!
Vi ska vara barnvakt åt min kusin imon och på lördag fast vi åker hem på eftermiddagen! För på kvällen blirre fiieesst, uuhh!

Har ju data i Kalmar men vet inte om jag kommer orka blogga eller sitta vid den, ska jag vara ärlig är det rätt skönt att komma ifrån allt sånt i några dagar ;)

nu ska jag mobba min älskling lite, pusshej :)
ps. jag har världens bästaste pojkvän och jag tycker om honom så gryymt mke :*

duärbättreänbäst

party like a rockstar.. noot :)

Haha, tack för kvällen flickor! Hanna stina bella erica, mycket treeevligt får jag erkänna. Fast blir nog ännu bättre på lördag, yees :):)

Rasmus sov hos mig :) & nu ska vi snart äta, ikväll åker vi till kalmar så vi hörs efter helgen (y'
pusss

bild sen festen hos becca :)

hemma för stunden

Hela gårdagen spenderades hos älskling och senare träffade vi Bella Adam & Gry en stund, trevligt. På morgonen åkte vi in till stan, har inte varit hemma så mycket utan mest ute och åkt runt med lite bruttor, trevligt det också :) Nu blirre iaf att vara hemma en stund & tagga till FEST :) imon blirre Kalmar för mig och Rasmus del, stannar till lördag. great!

tonight's gonna be a good good night!


bella erica stina gry tonight :D

lovely

Ser på mean girls nu, tror att jag börjar bli lite av en filmnarkoman? Love it. Jaja, har iallafall fixat oss och sådär nu, ska dra oss ner mot stan. :) Sen ska jag som sagt till rasmus, jag har saknat dig älskling!
Så vi hörs imon eller senare idag :) pusss


tisdag :']

Vi vaknade klockan sju idag, eller aa Juliut & Annut gjorde det iallafall, och väckte mig, gulligt! Vi låg och pratade om natten och kvällen igår, haha fyfän vilka minnen och jag och Juliut får väl tacka Annut för dom flesta skratten ;) Haha!
Juliut somnade om och då gick jag och Annut ner för att äta lite frukost, scooones och det är mycket gott :) Nu tittar vi på a walk to remeber för den är underbar :*

Inatt tittade vi på my bloody valentine, hemsk film ;o

Nu laddar vi ner lite låtar och om en stund ska vi börja fixa oss och dra oss ner mot stan, blir att åka med bussen till myresjö för min del sen :)

fina bilder jag tar idag ;D haha, men min kamera är död och jag orkar inte (;

haha craaaazy night ;D

Flickor ni är galna och jag älskar det! Först var jag Julia & Anny med Gry en stund, då va vi mest på donken, skrattade pratade och hade trevligt :)
Sen på vägen hem till mig hyrde jag & sävsjöbruttorna film och hade planerat en filmkväll hemma, men sen fick julia en aningen störd idé så det blev "girls night out" istället ;) Jävligt roligt hade vi faktiskt :D

Stötte på Andreas och Fidde och pratade med dom en stund, trevligt :) Sen skulle vi vandra iväg till donken och då kom Rasmus, Rasse & Bobbo i en bil och överraskade oss! Gissa om jag blev chockad ;o men jävligt glad att se babe iaf :)
puuuusss :D

söta flickor :)

kläääääder <3

Har suttit en stund nu och kollat i massa klädkataloger, bla H&M, halens och ellos :) Älskar att kolla i kataloger, mke smidigare än att gå i affärer? Ändå är det bättre att gå i affärer och prova kläderna, helt klart. Det dumma med kataloger är att man inte kan köpa jeans eller skor där. Eller, inte jag iaf. Jag har jätte svårt att hitta jeans som passar mig, skor också. Usch. Men toppar, koftor osv är ju underbart att få kika på i kataloger :)

Har faktiskt även städat rummer och bäddat. Nu ska jag snart hoppa in i dushen sen börja fixa mig innan jag möter Julia vid stationen :) <3

 jag saknar min pojkvän.

gumman!

.. jag behöver dig, jag behöver oss.



Mina planer :)

Dagens planer i punktform!

¤ se klart wallander filmen
¤ bädda sängen
¤ städa rummet
¤ dricka en massa massa
¤ dusha
¤ äta maaaaaat  :):):)
¤ möta upp Julia
¤ möta upp Anny
¤ slicka anny och julia på tårna hela natten

yeeaaahh, tonight's gonna be a good night

 flickor kommer ni ihåg när vi tog det här kortet?  :) väldigt länge sen :o snygga är vi iaf ;)

Usch :o

Vet ni vad jag hatar hos mig själv? Jag har inga som helst matvanor, över huvud taget. Vissa dagar äter jag som aldrig förr. Typ frukost, fika, lunch, mellanmål, kvällsmat, frukt, godis&chips. På en dag. Det trodde ni inte va, haha? ;) Men jag kaaaan äta som en häst ibland (y'
Men ibland, i vissa perioder äter jag knappt någonting! En sån period är jag inne i just nu. I fredags åt jag två mackor på morgonen och en toast på kvällen hos Michaela. I lördags åt jag lite hos Rasmus och några bitar pizza på kvällen så det va ju bä'ttre :) Men sen igår åt jag bara en macka med marmelad och ost på.

Jag hatar det :o Men idag har jag ätit två mackor redan och det är ju bra :) Får ju ont i magen av detta! Men om jag äter 5 gånger om dagen är jag nöjd :) För det är NYTTIGT! Inte som Pissie och Diarré som bestämmer sig för att gå ner i vikt genom att äta 1 äpple om dagen och lalala.. usch, sånna flickor!

 tänk på barnen i afrika hörrni! vad det nu betyder och vad det hjälper dom att vi alltid äter upp all mat och inte slänger..?

är det inte meningen att medicin ska hjälpa?

På sjukhuset va dom väldigt noga med att jag var tvungen att läsa lappen i medicinen innan jag började äta den. Såhär står det;
Du kan få yrsel, huvudvärk, trötthet, upprördhet, okontrollerade skakningar och förvirring. Nedsatt hörsel och syn är normala biverkningar. aptitförlust.
Jo men det känns ju kul att man kan leva ett normalt liv när man är frisk också, eller..?

hmm.. vågar man läsa mer än dom första raderna eller?

"god"morgon

Rooooligt hörrni. vet ni vad klockan är? 07:23. Och Maria Bergdalen är klar vaken. KUL.
Har iallafall sovit asgött dom timmarna jag fick sova, sov hela natten från klockan elva typ. & det va ju något underbart får jag väl erkänna då.
Ligger & tänker, och nej inte på hur psykiskt sjuk jag är, bara hur bra det blir när Anny & Julia kommer :) Dom kommer få mig på andra tankar, yejj me love it
Men nu ska jag läsa lite bloggar och sätta på en wallander film. puss :)''


Godnatt!

Nu ska jag se klart wallander sen sova. natti :)

Jag funderar

Ja, när man ligger i en säng hela dagarna, samma säng, samma väggar, samma tv, samma reklam.. Ja ni fattar? Då blir man ju dum i huvudet till slut. Jag & Anny kom fram till att jag inte ens är sjuk. Jag kanske har en psykisk sjukdom som gör mig sjuk eller något liknande, vad vet jag? & hur får man reda på att man har en psykisk sjukdom, tänk om ingen märker något och det blir obotligt och jag typ dör för jag tänker för mke?
Ja ni ser, JAG BLIR JU DUM I HUVUDET AV DETTA

Men iallafall så har jag hunnit tänka på min pojkvän väldigt mycket också :) Tänker på vilken tur det är att jag har honom. Vad hade jag gjort i lördags, om inte han hade gjort mig på bra humör och funnits hos mig dag som natt, hela helgen?
Kanske hade jag legat inne i mitt äckliga rum och blivit störd. Men nu är det så att jag har ju faktiskt min Rasmus som är världens bästa och jag ville bara säga det :) Nu får jag inte tag i honom, hans mobil är väl död eller något och det är också störande. Får nog ett utbrott snart, så om jag inte bloggar imon har jag nog dött..
tack för mig :)

baby I'm lost in you

underhållning :D

Vad kommer hända med dina vänner om några år?
ta fram kontaktboken i din mobil och slumpa*

Alkolist: Ellen Castell, haha

På körd: Hem (haha, ye right?)
Hockey star:  Rebecca Malm (jag VISSTE det ;) )
Rökmaskin:  Becca, huhu :D
Innebandy proffs: Hai
Nobelpristagare: Nelly , ingen blev förvånad eller hur? ;)
Strippa: Adam Jonsson
Fotomodel: Emma Frejd ;D
Advokat: Mickan
Sångare: Julia Carlsson (vart är samhället påväg?)
Vinnare på bingo: Ronja
Uteliggare: Syster ;ooo
Fattig: Emil Petterson :D
Fotbolls proffs: Josefin Flink
Pojkvän: Olivia arvidsson :)



imorgon <3

Imon kommer Anny & Julia till mig :) Får verkligen hoppas att jag mår bättre då, annars vet jag inte vad jag gör. Haaaatar detta, blähk.
Iallafall, hur jag än mår blir det nog att ligga inne typ hela kvällen och så. Dom nannar ju här :) Hoppas på att Gry vill träffa oss en stund också!

jag älskar er :*

sammanfattning..

sammanfattning av min helg;

Fredag:
Michaela underbara unge hela dagen. På kvällen blev det stan, kollade till utanför UP och sådär. Då va Gry med också. Kaos hela kvällen faktiskt men sen sov min pojkvän hos mig iallafall. Jag sov typ ingenting på hela natten
Lördag:
Sov några timmar på morgonen, va mycket trött eftersom jag sov typ 2 timmar på natten. Tur att jag har världens bästa pojkvän som alltid gör mig på bättre humör! Va hos honom hela dagen och jag är sjuk och ledsen så jag va helt off, men han förstår mig :) Träffade Liza & Linn en stund på kvällen och senare Gry & Adam, sov hos älskling.
En månad, du är bäst :)
Söndag:
Vaknade och mådde skit dåligt, så Rasmus fick skjutsa hem mig tidigt. Kom hem och allt blev bara värre och värre, så pappa och Linn åkte med mig till Eksjö, sjukhuset. Spenderade några timmar där och fick medicin så nu ska det nog bli bra.
Resten av dagen har jag bara legat hemma, sovit massa timmar mitt på dagen, pratat i tele med Anny i 2 timmar, Julia ett tag också och kollar på Wallander :) Pratat massa med mamma, älskar henne. <3 älskar pappa. <3

fredagens :) Rasmus tröja (love it) som blir lite over size på mig, huhu (y'

älskling! <3

haha, Viktor slog sönder ett fönster, duktigt! Då blev det jävla fart på den här tösen iaf ;)

babe :)

<3

vi är söta som fään :) tack för fredagen underbara unge, love you <3


lördag!

1 månad med min älskling idag :) blir att vara hos honom hela dagen och nu ska jag dusha så vi hörs imon. byeee


med michaela :)

Va ute för ett tag sen, träffade Robin, Andreas och Linus en snabbis, trevligt trevligt. Nu sitter vi och har kul med 118118 och ska snart kila iväg till Michaela. Blir en snabbis ut till Sjunnen och sen ska jag träffa min baby en stund. Blir bitchen hela kvällen & förhoppningsvis Gry också :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, ska iallafall gå förbi UP senare på kvällen, hämta Rasmus och så :) Blir en massa bra, men nu ska vi kila så vi hörs ikväll eller imon!
kissandhugs

världens finaste bästavän & bilden är när vi lekte fjortisar på en engelska lektion och sprutade på massa idomin, NIGGAH.

outfit :)

Nu drar jag ut! Hörs om ett par timmar, eller imon. kyss i rööven!





puss

Har precis fixat en fin bild till mig&babe, vi har ju faktiskt 1 månad imorgon :) Får verkligen hoppas att det blir många många fler, you make my dream come true :)
Har iallafall börjat spola upp badvattnet nu, och det tar typ 30 minuter för det att spolas upp, så ska nog äta något innan. Sen blirre gina & H&M :)

 bilden jag gjorde finns uppe på min bilddagbok :)

nya datorer :]

Förra veckan köpte syster en ny data, bärbar då såklart, större än mamsens och sådär. Eftersom mammas data är sönder (typ) är det rätt skönt att ha ett andra alternativ. Fast jag har nästan inga bilder där, tyvärr. & nu igår fick pappa ett litet ryck och köpte en ny data till honom. Som jag har idag, är också en laptop och större än mammas. Jag ska bli bättre på att lägga in bilder och så men nu i början kan det bli lite trögt så förlåt för det!
Tänkte bara så ni visste varför det blir endel inlägg med tråkiga bilder eller inga bilder alls :)

 rasmus tröja är underbaaaaaar ;*

fredag - morgoninlägg

Godmorgon people!
Mamma skulle väckt mig idag och kolla om jag skulle upp och jobba, men det glömde hon. Åh va syynd, not ;o Haha, hon väckte mig halv sju och jag kunde knappt andas för jag är så täppt i näsan så "sttannar hemma" idag också :)
Nu är klockan halv nio och jag njuter av tanken av att nästan alla (inte alla) mina kompisar praoar eller sitter i skolan medans jag ligger i sängen och tittar på tv. feel the pain :)

Ska bada om en stund, har typ blivit beroende av det ;o haha, sen ska jag ner på stan och köpa lite kläder :)

 

torsdag (y'

Va hos Rasmus hela dagen igår, och jag råkade faktiskt somna. Lite pinsamt men skyller fortfarande på att jag är "sjuk". Sov i nästan en timme eller mer enligt honom, haha. Jaja, vi tittade på film, va ute lite, tittade i skolkatalogen och lite sånt där. Mysigt som alltid :) du är bäst <3

 <3

happily ever after

Bussen går 14:10, innan det ska jag:

* dusha
* föna håret
* platta håret
* sminka mig (?)
* äta något (?)
* ringa mamma :)

see ya later bitches!


Disaster movie

Haha ja tjena jag har en ny favorit film. Låg och sappade lite mellan kanalerna samtidigt som jag åt lite, och då fick jag på TV1000 +1 eller något tror jag det va, och då visades Disaster movie. Haha, den är såå skön. Trodde helt ärligt att den skulle vara skit dålig för den är precis som typ scarry movie eller epic movie, men bättre ;D haha, helt underbart, det gillar vi! :)


underhållning..

Utseénde

1. Vilken ögonfärg har du: grön/blåa
2. hur lång är du: haha, 157. snyggare att vara kort än fet ;)
3. vilken hårfärg har du: platinablond, nästan vitt
4. långt eller kort hår: ganska långt
5. piercingar i anisktet: noone
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: äh bryr mig inte så mke ;D
7. hur lång skulle du vilja vara: längre,

8. vilken hårfärg skulle du vilja ha?: viiitt
9. vill du ha kort eller långt hår:
långt
10. skulle du vilja ha piercingar, isf vart: navlen


Senaste du

11. åt: hmm.. våfflor?

12. drack: mjölk
13. du fick sms av och vad de stod:rasmus <3 ; men du älskling ja måste sova nu :) men vi hörs och syns imon, godnatt och puss! du är bäst <33

14. du skrev sms till och vad du skrev: kvart i tre onsdagen på höstlovet gumman,<3
15. sa: hejdå, älskar dig
16. kramade: pappa :)
17. kysste: rasmus <3
19. du spydde: hmm.. för några veckor sen när jag va sjuuuuk
20. du skrattade: igår,

Kärlek

21. är du singel: nejj
22. när någon säger din första kärlek, vem tänker du på då: hai
23. gillar du någon just nu: väldigt mke!
24. är detta ett seriöst förållande: ja, det känns som det :)
25. vill du vara singel: inte så länge jag har min älskling
26. vill du gifta dig: nja, kanske det
28. vad är de bästa med din kille/tjej? han gör mig alltid glad, hur dåligt humör jag än är på!

29. vill du ha barn med honom/henne? haha, inte än på ett tag iaf
30. hur länge har ni varit tillsammans? en månad drygt :)
31. är han/hon snygg?
det är han allt :)


Övrigt


41. musiksmak: allt
43. galen eller lugn: galen,
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: haha, typ en gång för länge sen och det va en desperat jävel så tog inte åt mig så mke..
45. dricker du alkohol: händer
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: underkläder? blir ofta tights
50. vad tänker du på just nu: hur död någon är imon :)


älskling <3

Hela dagen igår va älskling hos mig och vi gjorde ingneting alls. Jag tyckte mest synd om mig själv för jag är sjuk. ont i nacken. usch på det.. Men mysigt att ha honom hos mig iaf ;*
Nu har jag ont som fan i nacken, ochmin äckliga förkylning verkar inte gå över. svininfluensan?!
Ska ta en tablett nu iaf, och sen sova lite till. Blir ut till rasmus vid två tiden.
kanske blir dålig uppdatering idag även om jag bara ligger hemma men jag mår iiinte bra asså. bada snart (y'


svaaar

anonym;vad heter antton i efternman?
ålder?:)
svar; cleasson, 16

anonym; vad jobbar hon med eftersom att hon går upp så tidigt?
när brukar hon gå och lägga sig då?
svar; hon är enhetschef i eksjö, så hon får pendla. Tar bussen tidigt. Hon brukar lägga sig vid tio tiden.

anonym;
har han ingen mamma?
asså jag menar det vaerkar inte som det när du har varit där om du förstår va jag menare eller när du skriver på bloggen,hehe
vad ska du tippa för något då?::)
söt bild
svar; jag fattar ingenting av den frågan? ;d vem har ingen mamma? vad ska jag tippa? haha

shööönt

Har varit ute med Michis nu i ca en & en halv timme. Mycket skönt att få lite frisk luft! Blir ju störd av att ligga inne hela dagarna, när man är sjuk liksom, finns det något värre? Nu är hon ute och är olaglig medans jag sitter på mitt ostädade rum och försöker få lite ork till att resa på mitt feta ass och ta itu med städningen. Rasmus kommer liksom om 30 minuter och jag måste hinna göra mig vacker också, ja ojoj nu blev det mycket.

Ikväll är det fotbollsmöte vid sex och greys vid nio, hörs kanske senare annars imon skulle jag tippa. ciao! 'v

 anders ringde mig innan (min morbror) och frågade om jag ville åka till Kalmar på lovet i några nätter. Hoppas det fixar sig för det skulle ju inte vara helt fel att få mysa med min baby lite :)


hörs sen (y'

Nu ska jag dusha, sen ut & träffa Michis en stund, perfekt! pusshej

onsdag..

Uschuschusch. Som sagt sov jag inget bra inatt, plus att jag är väldigt förkyld. Blir fan bara värre och värre :/ näsan är jätte täppt så jag låter som en röv när jag pratar, kan inte äta pga halsen och huvudet sprängs vilket minut som. Tänkte försöka gå till jobbet ändå, men när jag kom dit ville dom inte ha mig där, eftersom jag är så förkyld, smittar ju & så.

Kan erkänna att det ska bli rätt skönt att ligga hemma och gör nog det imon också, för då ska michis komma på morgonen och bada bubbelbad med mig, mysigt.
Ska duscha om en stund och försöka äta något, får pressa ner det. Orkar inte gå ner i vikt, jobbigt ;o

Vid halv ett kommer rasmus. hörs om en stund ,puss

PS. min addapter till min data (eller sladden) är det glapp i så ibland funkar det inte att ladda, jobbigt jobbigt. Men nu funkar det men det kan vara en anledning till att det blir dålig uppdatering ibland men försöker låna Linns. får ny sladd på torsdag annars. DS


sliiten..
Ja det är ett plåster på fingret, skärde mig på jobbet igår ;p

mamsen <3

Glömde skriva innan att jag faktiskt pratade med Anny i telefon någon timme igår innan jag träffade Becca, det va ett tag sen :) saknar diiiig älskling!

Iallafall, hann prata lite med Gry i telefon med.
Sen gick det mesta åt helvete ungefär, jag började tänka, även om jag vet att jag inte ska. Men jag måste få gråta ut ibland också. Så jag gick in till mamma, hon fick trösta mig, och det är hit jag vill komma. Inte "åh det är så synd om mig att jag lipar på nätterna" för jag tycker verkligen inte synd om mig själv ;D

Nej, jag vill komma till att ingen kan trösta så bra som min mamma :) Är ju helt sjukt egentligen. När jag låg på mitt rum kunde jag inte sluta gråta, men när jag gick in och väckte mamma slutade jag direkt. Hon bara kramade mig och frågade varför jag grät, mer behövdes inte.

Det kan nog bero på att hon känner mig så pass väl? Mina vänner är självklart bäst på att trösta mig när det behövs också, men att jag slutar gråta så snabbt när mamma försöker, är det nog för jag känner mig trygg. Jag känner mig trygg hos henne, jag kände mig som liten igen när jag satt i hennes knä och hon tröstade mig.

& idag på morgonen pratade vi om det igen och hon är helt underbar min mamma. Vi har alltid haft jätte bra relation i vår familj, alla i familjen. Men nu den senaste tiden har jag kommit närmare mamsen och det är helt underbart, jag har börjat berätta mycket mer och hon förstår mig bättre nu.

Min mamma går upp halv sex varje morgon och hon somnar tidigt på kvällarna, jag gick in vid halv tolv och grät. Självklart bad jag om ursäkt för jag väckte henne, men hon brydde sig inte. Hon sa bara du får komma när du vill maria! & det känns så äkta när hon säger det.

Plus att min mamma är stencool när det gäller endel saker och kommentarer, haha!
älskar dig mamma <3

hittar ingen bra bild på mamma men det är hon i bakgrunden iallafall, :)

tack flickor ;*

Igår när jag & Becca hade varit hos mig en stund och skrattat av oss i köket med Linn&Liza, drog vi ut. Liza skjutsade oss till pressbyrån där vi träffade Michis, hennes baby anton och någon kille jag inte minns namnet på. Där gick Becca och skulle fixa lite privata saker, och då gick jag & Michis och åt.
På en restaurang, heter typ "al perne" eller något om inte jag minns fel? Där acropolis låg innan. Michis bjöd mig, tack för det :)

Vi snackade och så en stund efter, sen drog jag hem och kollade på desperet housewhifes. Kunde inte sova dock, det sög.

tusen tack till både Becca & Michis för en mycket bra, ni är underbara!

Bilden är nästan exakt ett år gammal :) Tänk vilken kväll gumman, haha ;D Jävla kul hade vi iaf och vi har fortfarande lika kul :) kommer alltid älska dig, alltid! <3

becca är bra :)

Hela eftermiddagen har spenderats med sötnosen Becca, har gått på stan & lite , varit hemma nu en stund och ätit, är sociala med Linn& Liza (:
Ska snart ut & träffa Michis och sen ska jag hem tidigt och sova, ska ju orka gå upp vid halv sex imon, underbart.. Blir älskling imon också, great (:
pusshej!


"ensam är stark"..?

Jag trodde på det innan. Att jag va stark som jag va, att mina vänner va dom enda jag behövde för att överleva vardagen. Trodde helt ärligt aldrig att jag skulle bli kär igen, för jag va så fri och lycklig som singel.
Sen hände något som förändade hela mitt liv. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Om jag skulle ligga hemma och lipa eller gå i skolan och försöka kämpa på.

Då började jag tänka om. Att jag aldrig aldrig någonsin behövde några killproblem, för nu vet jag hur det känns att ha så pass stora problem. Alla problem är självklart viktiga, men jag ser inte lika seriöst på små prblem längre.
Då iallafall, var jag helt övetygad om att Gry Julia Anny & Michis va dom enda i mitt liv jag behövde. Brydde mig inte om någon annan i mitt liv än dom & min familj självklart.

Men sen träffade jag dig.
Allting förändrades, du förändrade mitt liv till något positivt när det var som värst. Efter regn kommer solsken, & efter "det" kom du.

& nu ställer jag mig ofta frågan, vad skulle jag gjort om jag inte hade träffat honom?
Det är något jag aldrig kommer få svaret på, men jag vill inte hellre veta. Jag vill inte tänka tillbaka på veckan innan jag träffade dig.

Så nej, ensam är inte stark. Mina vänner är dom underbaraste som finns och dom betyder verkligen inte mindre för mig, bara för att jag har hittat världens bästa pojkvän.

du förändrade mitt liv
du fanns där, när jag behövde dig som mest
bara några månader har du varit en del av mitt liv,
men jag vet att du är speciell

rasmus johansson <3


tisdag

Min hals förstör allt :) men jag knarkar ibumetin & syx så får hoppas att det löser sig det också.
För lite mer än en timme sen kom jag hem från en slapp dag på praon. Börjar bli ganska segt det här med prao asså, skulle lätt hellre gå tillbaka till skolan. Eller varför inte hoppa till lovet direkt?

Nu ska jag sluta klaga, ta en ibumetin och börja fixa mig :) Om några timmar ska jag nämnligen träffa Becca, vi ska gå på stan och lite grann, får se vad vi hittar på senare :) detta är efterlängtat!

nehe, nu ska jag göra något åt mitt liv,typ plugaga? ;) pusshej :)

 becca är söt :)


when love takes over

svar till anonym;
nej, amelia har ingen blogg.

Just nu, just idag, hatar jag mig själv. Okej, inte hatar med jag är rätt störd på min hals, mitt huvud och min kropp. Är helt svag i hela kroppen, vet inte vad det är som har hänt. Hoppas att jag mår bättre så snart som möjligt iallafall :)

Igår var jag i Myresjö hos älskling hela dagen och på kvällen stack jag & Gry till donken. Skrattade, pratade osv. Va länge sen, sånt vi behöver nu :) Provade varm oboy på donken, tummen upp för det!

min data är helt kapput, är inne på linns.. har inga bilder, förutom dom från festen! sörry hörru

 hahahahaha


måndag - prao

Ja, nu är det en vecka kvar av praon, & om jag säger såhär.. tror inte att det blir någon ansträngande vecka ;)
Visst, jag börjar vid sju, men jag slutade 11:40 idag.. det är rätt skillat!
Det va rätt jobbigt att komma upp men det gick efter en stund, :) Va faktiskt jätte mysigt att gå till jobbet när det fortfarande va mörkt ute. & dom på jobbet va mycket snäll (: praoar på konditori stjärnan btw..

åker ut till myresjö om en stund & ikväll blirre promenad med Gry :) puss på det! <3




vetlanda? JA TACK

säga vad man vill om allt skitsnack som cirkulerar i denna staden om allt & alla. Men det är inte bara negativt, det finns underbara människor här också. Det är en småstad, om folk inte hade snackat hade det varit väldigt konstigt. Världen är inte perfekt och allra minst vetlanda, men jag tycker ändå om vetlanda. Kommer alltid att göra. :)

exempel på fina människor i staaaan :)

uppdaterar!

Förlåt igen för dålig uppdatering, men.. aa, jag har annat för mig på dagarna ;)
I lördags sov Rasmus hos mig efter fetsen, mysigtmysigt. På söndagen vaknade vi och då fixade jag lite grejer så vi åt i sängen, asmysigt va det :) Senare drog vi ut och träffade Michis, Amelia, Topcov och några andra nötter en stund.
Blev även pizza och kvällen spenderades i Myresjö. tack för dagen gullungar, speciellt tack till rasmus :)

& ett ännu mer speciellt tack vill jag tilldela min vän Becca, tack för festen & allting, det va verkligen superkul :) <3


festen :)

Nu kommer bilder sen tjejfesten i lördags, :)


svar till frida;
Emma exelius och Emma arnesson

svar till anonym;
Michis kompis från stockholm, jätte söt&snäll tjej :)


Jag tog över 200 bilder så ni får inte alla, men dom bästa kan jag bjuda på. Kolla in min bdb annars!



gry&hanna

hanna

jag&becca

hanna&jackie

gry&jag, bästavän

jag&michis

jag, gry, becca & hanna

jag gry becca hanna



jag&emma

alla som va på festen :)





amelia till höger :)

hanna&jag

becca&jag



hanna&jag:) nu orkar jag inte mer :) & nej det är inte min cigg på bilden..
puss på alla som gjorde festen underbart rolig :)

fiezt :)

är hos becca nu med becca, michis, gry, emma, emma, amelia :) är helt underbart här med dessa underbara människor och jag måstebara säga att jag älskar alla häääär.
kommer alltid göra, alltid!

finns inga ord för mina vänner, ni är guld värda
& min pojkvän är perfekt
livet är underbart


rasmus<3

juuuuliiiaa

heyy folket! sitter här med mongot maria ijämte mig, och jag lever fortfarande efter kvällen och natten med henne, im invinsible! haha.. snart ska vi ut, köra fyrhjuling eller något, jag bor ju på landet och är lite halvcool, så fyrhjuling kan jag allt köra.
Ha det bra nu vavava (: pusshej, sluta lek gay :D (det var absolut inte menat till annut, eller fetty betty) hihi

julia <3 maria julia <3 maria, babyy

lördaaaag :DDDDD

alla älskar helgen (: nu är det bara en vecka kvar på praon sen är det lov, niiice (:
Igår va vi barnvakt och det gick mycket bra, inget ansträngande precis! haha.
jag och julia tittade på fucking åmål igår natt och jag säger bara en sak.. JAG ÄLSKAR DEN FILMEN
Huhu. Om en stund kommer rasmus och hämtar mig här borta, sen går vi på stan med mamsen och ikväll ärre feeeeeeeeeest :DDDD
julia gästbloggar in a few moments :)
puss!

svar till anonym;
bara tjejer på festen
barnen va 9 och 5
det var julias mammas kompisars barn
;)

woopsii..

Oj, dålig uppdatering här borta..
Nu är det fredag och jag ska till Julia, vi ska vara barnvakt :)
Resten av min vecka har bestått av prao & världens bästa rasmus! :*
Imon blirre fiezt hos becca&sen sover älskling hos mig :) niiiiceee
puss!

 tänkte bara tillägga att ingenting kan komma emellan vår vänskap, jag älskar dig! du är luften jag andas, utan dig är jag inte hel. du är världens bästa vän!

"åh det är så synd om mig"


"nej jag är inte emo"
jag skär mig i handlederna
jag lyssnar på depp musik hela dagarna
jag gråter varje dag
jag hatar allt och alla
jag har inga vänner för ingen orkar lyssna på mina problem
jag klär mig i endast svarta kläder, kanske rosa
& när folk kallar mig emo , nekar jag. för emo är ju egentligen en musikstil från 80talet, "emotional". Men vet du vad? EMOTIONAL=KÄNSLIG. & så mycket som du lipar osv, är du allt lite känslig va? juste, så bara knip om att emo är en musikstil, det är fan en livsstil också..
Nu har jag inget emot vissa emosar, tex ett gäng av mina vänner som blev emos för ett tag sen. NI ÄR FORTFARANDE UNDERBARA :) Skriver aldrig om någon/några speciella personer i ogilla listan serru ;)


kaffe luktar äääckligt..

Trevlig dag på praon idag, har lärt mig vart allt ska vara, hur saker fungerar osv så det går mycket bra. Första dagen är alltid värst, haha. Tur att den är över iallafall!
Nu väntar jag på att min älskling ska komma :) Senare ska vi kolla på handboll, blir massa bra!
Måste bara tillägga att jag skrattade rätt rejält mke på lunchen, har inte skrattat såå mycket på länge.. Tur att man har roliga vänner asså ;D haha

pussss

ser ni mitt halsband? :) ett hjärta & ett R i "diamanter", huhu så fiiiint

olagliga maria..

Har laddat ner massa låtar från youtube nu, helt underbart är det att ha den friheten, haha!
Ska vara lite duktig & plocka ur disken, sen tänkte jag tappa upp badet och bada ett tag, ringa julia :)
hörs nog imon!
puuuuuuusss

inget godis sen den 23 augusti, börjar sakna det lite nu faktiskt..

måndag;

ska jag hinna med idag;
fira min bror
ringa julia
läsa min bok
bada bubbelbad
ut & gå (?)
uppdatera i massor på bloggen
<3


jag älskar er..

efter denna helgen,
tänkte jag bara påpeka att speciella personer,
förtjänar speciella vänner.
<3

jag älskar bella wall,
& det spelar iiingen roll vad andra säger älskling, du är inte som dom andra and you know it. <3

I love you
båda två, ska ni veta, att iiiingenting kan ändra på min kärlek till er fina flickor :)

allt jag behöver
den bästa på jorden, nothing compares to you baby<3

Prao :)

Denna veckan praoar jag på vetlanda cafeteria, i stadshuset!
Är väldigt mysigt för personalen där är jätte gulliga och trevliga som bara den :) Får baka, stå i kassan, diska osv. Mysmys :) Börjar vid åtta och slutar tjugo i fyra, typ. Lång dag och man är ganska seg efter, men det gör iiiingenting för det är massa kul på praon, hah (:

Efter stack jag och köpte present till bror min, träffade Branne på vägen hem och snackade med honom ett tag.. Vi har rätt jäva grymma planer till spexet, tro mig! haha

Nu börjar det dra ihop sig, snart ska vi fira bror min. Idag slutar jag äta pencilin så på onsdag blirre att träääna :)


rix fm
är jag den enda som saknar? :)

Grattis bror!

12 oktober betyder att min älskade bror fyller 17 år idag. GRATTIS!<3


ojsaaan (a'

förlåt för jävla dålig uppdatering.. Har inte varit vid datan på hela helgen, har haft viktigare saker för mig.

Fredag;
* skola
* hem till rasmus
* idol med rasmus
* åka in till stan med rasmus adam och gry
* hämta bobbo
* sova hos rasmus

Lördag;
* vakna tidigt
* kosta outlet med rasmus & hans mamma
* köpte uggs, love them! & ett fiinfint halsband :)
* hem och fixa lite skit
* fest hos bella
* sova hos rasmus

Söndag;
* vakna
* åka in till stan med rasmus adam & gry
* käka hemma
* kolla handboll
* skämma ut sig på donken
* film med rasmus
* ringa julia

nu ska jag snart iväg och praoa , hörs sen (y'


fredag

Somnade vid tio igår, haha.. riktigt skönt.
Nu har jag fixa mig precis och äter just nu, men måste öka för snart måste jag åka.
hörs efter skolan,
puss!


badaaaaa

Jag känner mig himla duktig :)
Jag får inte anstränga mig, men ändå badade jag idag. Simmade 20 minuter i sträck, ganska skillat. Plus att jag hämtade en stor äcklig docka på botten.. Ännu bättre. Ja, ibland är jag allt bra grym asså.
Synd att mina ben håller på att ramla av nu bara :) & jag längtar tills imon!
OCH JAG SAKNAR JULIA & ANNYYY <333333

sommaren va rätt jävla underbar ändå

tummen upp för spotify! (:

Maria har tagit ett steg högre upp i utveckligen och skaffat spotify! (: Innan hade jag bara det på pappas inloggning och det va ganska drygt får jag erkänna. Men idag hjälpte en mycket snäll människa mig med detta så tack! :)
Så nu drygar jag lite med spotify och ska snart plugga lite grann, ringa Julia ikväll med (:
tack för dagen michis! <3

& Gry, du är ju GRY :) klart du har sett mig i ett solarie. Du har sett mig i alla väder, (:


@ michis plaaace (:

är hos michis babe just nu :) hon står i duschen just nu, hon ska snart iväg till sin babie! Efter skolan gick vi hem till mig för att äta lite & då va Becca med en stund också :) Mysigt att umgås med dessa söta flickor igen!
Nu har jag&michis legat i hennes säng en stund och pratat om allt mellan himmel och jord, skrattat en massa, skööööönt :)
Men nu ska vi som sagt dra om en stund så vi hörs när jag kommer hem (:
pusshej! :D

svar till josefin;
den röda är finfin :) men iiiiingen slår den rosa, okej? :D sötnos!

 jag älskar dig i evighet!
(hittade bilder på michis data från fjortistiden.. haha, se & njut!)

 kärlek!

 michaela <3

 haha, piiiiinsamt

 <333

 du kommer alltid finnas hääär inne, alltid!


torsdag=bad (?)

Jag är en lat flicka. Jag har inte varit med på badet en enda gång, och vi har haft det gaaanska många gånger.. Idag är sista gången och jag känner att jag nog måste vara med för att få ett betyg i idrott till julen. Men jag äter pencilin och får inte anstränga mig! Om jag ska bada idag ska jag simma 25 minuter i sträck och det är ju rätt jävla ansträngande..? Panik ;s VAD SKA JAG GÖRA?
Får snacka med maria & kolla hur det blir.

Iallafall så blir det nog Michis idag, är inte bestämt om vi ska vara direkt efter skolan eller träffas senare ikväll, men det märket vi.
Nu ska jag packa & borsta tänderna och senare dra till skolan (:
pusshej!



svar till anonym, varför jag gjorde mat till cleas om jag skulle till ofrat
då frågar jag,.. varför inte? ;) Jag gillar att laga mat & cleas är lite för lat big time, så varför inte? ;D

jag håller ordningen..

Igår tog jag ett rosa läppsyl hemmifrån. När försvann det? Igår.
Idag tog ett rosa läppglans hemmifrån. När försvann det? Idag.
Såhär bra lyckas jag med att hålla reda på mina saker.. Slarvig är jag faktiskt inte, men jag har med mig det överallt och då försvinner det rätt som det är.. Haha, jaja idag på vägen hem från solariet köpte jag iallafall två läppglans. Aldrig använt det förut så vet inte riktigt vad som har flugit i mig.. Det är iallafall två vanliga från H&M så får vi se hur länge jag använder det.. haha!



likeit!

solariebruuuun

Yeah jag älskar att sola :) tog 33 minuter idag, & tro mig det tog faktiskt. Brukar inte ta första gången, (har inte gjort det på flera månader) men om man kör på 33 minuter så gör det visst det, haha ;D Smörja in sig med brun utan sol efteråt rekomenderas, så blir det ännu bättre resultat :)

haha, jag är inte som Kissie osv som viker ut sig och lägger upp bilder när hon solar. Nejnej, det krävs mer än att läsa min blogg för att få se så mycket av mig. Det här är det närmaste ni kommer maria bergdalen i ett solarium!

visste ni att zlatan är vindögd?

Kort skoldag = bra skoldag. På matten brast det dock men tack michis, du är underbar!
Fick lite information om spexet idag också, yee kommer bli fett med kul när det drar igång.
Förlåt men detta får bli ett snabbt inlägg, nu ska jag nämnligen få något i magen innan jag cyklar ner till solariet, fatta va underbart.. Vid halv fem tar jag bussen till myresjö, hörs senare.

kolla min bruna arm! så ska jag bli igen. puss!

äääntligen :*

Ni vet hur mycket jag tjatade om att jag ville ha pizza när jag va sjuk? Är verkligen inte sugen på det längre! Men pommes tallrik går alltid ner, och det va gryyyymt gott! (: så först fixade jag mat åt min bror sen gick jag&rasmus ner till ofrat så jag fick min pommes tallrik :)
När vi kom hem spelade vi kort & jag kan inte säga mer än att jag är rätt grym, haha. (internskämt)


Nu har vi varit ute en stund, gick upp med Stinas böcker och pratade med henne, bestämde att vi skulle träffas på söndag nästa gång :) va ju ett gaaanska bra tag sen :(:(
Nu ska vi se ugly betty & sen desperate housewifes, får se hur länge han vill stannaaaaa :]
hörs ikväll/imon, puss!

sommarkänsla :)

mad at you

Kom hem från skolan nyss och är på mitt allra värsta humör. Vet inte riktigt varför, båda proven gick rätt hyffsat tycke jag så jag vet inte riktigt vad det är med mig. Menmen, finns säkert en anledning till allt.
Snart kommer iallafall Rasmus och vi får hoppas att han gör mig på bättre humör.
Tänkte fixa lite mat åt oss så får vi se vad som händer sen.
puss


tisdagens;

Somnade med boken i famnen igår, inte bra. Mamma kom in vid halv sex och väckte mig, så jag skulle få sova lite skönare. Tråkigt nog ringde min klocka 30 minuter senare och det va dags att gå upp&dusha, plugga & äta. jaja, fick sova lite iallafall!
Nu ska jag snart dra iväg till skolan och efter blir det Rasmus :)
pusshejjj

mörka jeanstights och min älskade tröja från monki.

rosa läpsyl, jatack :)

ajajaj, & goodnight!

Nu har jag slösat bort nästan 50 minuter framför datan. FY PÅ MIG
Jag har ju två prov tills imon att tänka på?
Jaja, jag har spass imon på morgonen, på elevtiden (stuidiepass, man kan typ läsa läxor & sånt. Finns massa saker att välja mellan, men spass är smartast.) Då tänkte jag plugga lite mer då.. Nu ska jag iallafall skära upp en gurkbit och ta ett glas vatten, sätta på full frys på tv;n och plugga klart.
Upp tidigt och dusha & plugga lite till imon på morgonen. yejj me
pusshej! :)


I'm so glad that you're mine
you are one of a kind
älskliing <3

Idomin..

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att seriöst gå runt med idomin på läpparna. Aldrig någonsin. Tro det eller ej, men det är nästan värre än toffsar. Eller? Dom ligger väl på ungefär samma nivå, men usch & nej är det iallafall.
Ändå, är idomin en väldigt bra uppfinning. Det mjukar läpparna något otroligt, om man använder det rätt. Inte för ofta och inte för mycket. Jag sover med idomin på läpparna, och idag va jag grymt torr om läpparna.
men skulle maria bergdalen gå med idomin på läpparna i skolan? noo waaay! hahahahha
så när jag kom hem blev det idomin och det är grymt skönt och när ingen ser, är det okej (:

Samma sak med toffsarna, underbar uppfinning. Jag skulle aldrig klara mig utan mina toffsar, har uppsatt väääldigt ofta.

tyvärr så använder små flickor & pojkar dessa fina saker fel. synd


min vecka ;

Denna veckan är det varning för dålig uppdatering, tyvärr. Självklart blir det ett par inlägg om dagen, men jag har inte tid för lika mycket som när jag va sjuk! Såhär kommer min vecka se ut;

tisdag; musik prov
spanska prov
träffa michis (?)
om inte michis, rasmus

onsdag; gå till stadshuset och presentera mig
sola
plugga matteläxa och engelska
troligtvis träffa babe

torsdag;
engelska prov
köpa något..?
troligtvis träffa babe

fredag; engelska prov
matte läxa
sola
sova hos älskling, laga mat? :)

lördag; kosta outlet med älskling & hans familj :)

söndag; kolla match med Gry
föroppningsvis spendera mer tid med gry :)
plugga (?)

allt är inte helt bestämt och allt är inte ens säkert att jag kommer göra ;D men det är iallafall fullspäckat, veckans schema så bli inte ledsna nu, trogna läsare :)


myyyyyys :)

Heldag med världens bästa vän :) Efter skolan stack vi ner till Gina en snabbis, sedan vidare till Café hörnan och tog en fika. Eller ja, ett stort glas varm oboy med grädde och en liten bit blåbärspaj med vaniljsås. Det bara läskas i munnen när man tänker på det, haha..
När vi hade suttit där och myst ett tag drog vi vidare till Gry, där vi spenderade eftermiddagen och kvällen till att plugga. Vi har roligt även då, haha biezt :)
Nu är klockan halv nio och jag kom hem för inte så länge sen, tänkte blogga lite för att ni ska hålla er kvar!

Senare blirre plugg hela natten & sova kanske, om jag hinner ;d ahah

mums :) tack för dagen älskling!

fika nu :)

Skolan gick bra tills spanskan, då förklarade Julio för mig att jag måste göra mitt prov imon. HELL NOO. men jojo, det måste jag göra. självklart, allt för att min lärare ska älska mig.. så nu blir det "varva ner" fika med gry, lugna mig lite. för NU är jag arg!
hörs ikväll, pusshej



svar till anonym:
har en kusin som är tre år, har däremot en maaassa sysslingar.

skola :D

Jag är ganska lycklig över att få gå i skolan idag faktiskt :) Är helt frisk nu och det är skönt, måste fortsätta med pencilin nu bara men det är inte sååå jobbigt.
Efter skolan ska jag fika med världens bästa vän, sen träffa Rasmus en stund. Måste plugga också egentligen, menmen.. får väl göra det ikväll/inatt.
puss!


jag saknar dig

Jag har inte träffat min person sen i måndags. Hör ni va silly det låter eller? Min person, min bästavän. Har jag inte träffats sen i måndags. Jag saknar dig jag saknar dig jag saknar fucking ihjäl mig efter dig
Fick prata i tele med henne en stund iallafall & det gör att jag överlever natten. Nu borde jag sova innan jag ångrar mig. så godnatt peoples.
juste. jag älskar dig gry!


det va annorlunda förr

om man gräver ner sig i minnen och tankar
jag va fast i en dala som ångest varje dag
drog mig neråt för varje gång jag tagit ett andetag

jag kunde hata,
inte vilja finnas kvar
jag kunde bryta ihop för minsta lilla sak

jag va en sån som tänkte för mycket
på livets mening och var vännerna tyckte
men kämpade på genom kärlek och bråk
jag tog ett steg i taget för jag strävade mot ett mål

men nu när jag vaknar så öppnar jag öronen
försöker kompromissa så alla drömmar är överens
sanningen kanske är att jag har blivit en tvivlare
men faktum är att livet går vidare

jag klättrade uppåt sakta men säkert
har nu lärt mig att uppskatta världen
försöker säga saker som är värda att berätta
från egen erfarenhet, har lärt mig en läxa


Släktkalas :)

Va en mysig söndag utanför Jönköping tycker jag. Reastaurangen låg mellan Bankeryd och Jönköping och det va vääldigt god mat. Jag åt av alla tre rätter, duktiga mig :) Träffade mer än en halv släkt jag aldrig träffat förut, haha. Alltid kul att lära känna nya (:
Nu saknar jag Gry väldigt mycket, och på hemvägen tänkte jag för mycket, som alltid.. Så nu ska jag bli klar vid datan, plugga, äta och sen lipa lite. Om jag orkar ska jag se Svenssonsvensson.
pusspuss

svar till josefin;
ah du menar den rosa jag hade för några år sen ? JAG ÄLSKAR DEN MOBILEN. the phone of my life. ingen mobil kan ersätta den!

linn posar, cleas.. gör ingenting? & linnea är gull :)

höll mig till denhör sockerbiten hela dagen, eftersom jag inte kännde så många fler.. love<3

inte mycket, men gooott (y'


hey ho, let's go!

om 7 minuter går bilen mot jönköping, hoppas på en mysig dag :) Ska försöka ta mycket kort, hörs ikväll eller imon! smsa gärna :)



gullig klädsel idag, kanske inte passar till släktkalas egentligen eftersom alla andra kommer vara jätte finklädda, men jag skyller på att jag har varit sjuk. byyeee!

GRATTIS till mig :)

Jag åt precis en hel fralla :) så jefla underbart
Är inte hungrig nu längre, magsäcken har ju krympt en aaning.. Meeen det dröjer nog ett par timmar innan vi ska äta, så förhoppningsvis hinner jag bli hungrig, huhu :]
Men nu ska jag börja fixa mig, åker som sagt vid kvart över elva och efter det blir det ingen uppdatering förens ikväll eller imon. Efter kalaset ska vi nämnligen till mormor&morfar en sväng, alltid mysigt :)
pusshej

Måste bara få uttala mig lite..

nej till wannabes
sno inte mina idéer, kom på något eget
sååå irriterande..
bli inspererade av någon stor blogg istället?


Släktkalas :)

Idag är jag lycklig, vet ni varför? Min hals är mycket mycket bättre, jag ska få åka till jönköping på släktkalaset och.. det börjar bli vinter :)
Helt underbart :D Ska faktiskt försöka äta en macka innan vi rullar iväg :) Släktträffen är någonstans utanför Jönköping så det tar lite mer än en timme att åka. Tyvärr har mina hörlurar pajat [ :'( ] men jag får be mamsen och papsen spela normal musik istället :)
Det är ganska stor släktträff idag så det är typ tre rätters middag och allting.. Lisa har hyrt någon lokal i en reastaurang som jag inte kommer ihåg va den heter, men jag minns från förra året att det är jättegott där. Så hoppashoppas att jag kan äta! ((:

Juste, min mobil är sönder. Igen. När fick jag tillbaka den? I ONSDAGS. Skitmobil asså.. Den har funkat länge, men kanske har den levt sitt liv nu? Sorligt, men tyvärr måste jag nog köpa en ny.. Eller lämna in den på lagning iallafall. I'M ALWAYS GONNA LOVE YOU, W660i RÖD :'( lånemobil på bilden

Lördagskväll

Godmorgon sunshines!

Igårkväll va Rasmus hos mig, vi hyrde två skräckfilmer. "Loch ness terror" & "Eden lake". Eden lake va en av dom värsta filmerna jag sett, uschusch.. Som tur var, så va den inte verklighetsbaserad, som Rasmus försökte få mig att tro, haha. Loch ness terror sög.

Nu ska jag läsa lite bloggar, & lite innan jag ska börja fixa mig :) Åker kvart över elva och än så länge är klockan bara kvart i nio.. Vaknade vid åtta och var klarvaken.. ;s
pusshey (:


myskväll :*

Blir myskväll med älskling ikväll, eftersom jag mår bättre så kan han komma :) Blir nog att bara ligga inne och se film, hyra film eller något, blir massa bra :) puss!

jeanstights och stickat, allt från gina. perfekt för hemmakväll.

alla älskar lördagar (:

Idag är det lördag, min kroppstemperatur är helt normal nu, min hals är inte helt okej än men på bättringsvägen :) Har städat rummet, eller aa Linns rum är det ju egentligen, men vi har ju bytt för några veckor, så kallar det mitt rum sålänge. Har även vädrat, bytt lakan i den stooora sängen och gjort så det luktar gott med lite ljus. underbart (:

Nu sitter jag med ett stort glas läsk, har precis ätit lite gröt och nu pluggar jag samtidigt som Mean Girls visas på min underbara tv :) älskar filmen, tröttnar aaaaldrig!

före

efter :) *stolt*



mysigt :)

The hills in my <3

va nyss inne och kollade på det nyaste avsnittet av the hills, underbart! Eftersom det sänds på måndagar i USA så släpps det på mtv.com på tisdagar. Tyvärr kommer nog programet tappa lite handling utan Lauren, men fortfarande en av favoritserierna, helt klart!
Vad tycker ni? :) är jag ensam om att tycka att the hills slår svenska serier?


stoltatjejen.se :)

Mamsen ropade ner mig till frukost, & jag vet att jag inte kan äta, men tänkte dricka lite varm oboy och vara social mot min söta familj iallafall. Mamma hade självklart köpt nybakade frallor från ica, & hon veeet hur mycket jag älskar dom? Kanske va detta lite av en mutning för att få i mig mat?
Hon lyckas, as always. Det gör rätt ont att äta, men om jag tar små små bitar och sväljer med oboy gick faktiskt maten ner :) helt otroligt!
grattis till mig :)

mmmm, täänk en stoor fet pizza, en frisk maria.. titta på den, den riktigt skriker på mig, that's sad

I love..

geeee migggg

Brist på underhållning..

OM DIG
Namn - maria bergdalen
Bor - vetlanda
Syskon - två, en storasyster & en storebror.
Ålder - 15
Född -  23 augusti 1994
Ögonfärg -  grön/blå
Längd - 157 (a'
Sko storlek -  37
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - jungfru
Födelseort - eksjö


DAGENS..
Låt - mika - we are golden
Saknad - gry
Kläder - mjukisbyxor, ff tröja, pyjamas t-shirt
Smink - osminkad (y'
Underkläder -  trosor, bh
Mat - inget.. kräm senare kanske?
Köp - ingenting
Göra sen - sova, bli frisk, städa
Godis - ingentiiiiing
Pinsamaste - händer inte så mycket pinsamt dagar som dessa


SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp -  ibland :)
Tycker du om godis - yee
Hur många gånger i veckan äter du godis - har godisförbud (:
Äter du oftast nyttig mat - aah
Tycker du att du själv är söt/snygg - ibland så
Du ger mycket komplimanger till andra - yes
Är du nöjd med ditt förnamn - funkar
Du tycker att du själv är smart - asså, inte allmänbildad men är rätt bra i skolan ;)
Vad är det sämsta hos dig - får dålig samvete för allt, gråter när jag tänker för mke..
Vad är det bästa hos dig - alltid glad och positiv, mina vänner litar på mig
Har du bra självförtroende - japps
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - way to many
Du tycker om att vara med killar - självklart
Känner du dina grannar - jadå
Gillar du skolan - för det mesta
Har du någon gång skolkat - nejjj
Spelar du något instrument - nooo
Sporter/aktiviteter har du gått i - har spelat handboll, tävlingssimmat och spelar nu fotboll :)))
Har du några tatueringar - näe
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - många.
Tycker du om djur - beror på


BRUKAR DU...
Sova - så ofta jag kan
Ta mediciner du inte borde ta - ne?
Röka - nesh
Snusa - nej
Skada dig - nejnej
Klä dig i svart - ja, ofta.. men inte bara
Lita på folk - ibland, man känner det på sig, om man kan eller inte kan lita på personen i fråga
Skada dig med flit - nä?;D
Drömma mardrömmar - jau
Gå i skolan - ja
Gå i kyrkan - neppsss
Ljuga - försöker undvika, ibland måste man dra till med vita lögner dock
Vilja dö - nädå


NÄR...
Åt du senast - igår, :]
Läste du ut en bok senast - jävla tag sen
Köpte du något senast - hmm.. lördags?

Vad? - sprite
Svor du senast - igår
Sjöng du senast - söndags
Klagade du senast - tidigare idag
Klantade du dig senast - jadu..?


HAR DU...
För många vänner - absolut itne:)
Någon annan psykisk sjukdom? - neeee
Skadat någon? - ja, men det har väl alla
Några piercnings - nix
Några tatueringar - nejs
Egen dator - nej
Gjort bort dig rejält - ohja


ÄR DU...
Snäll - ibland :p
Snygg - händer
Söt -  händer
Kort - JA :D
Klantig - iblaand


 


Lördag, heyhey

Mja, igår kväll steg tyvärr min feber, det sög. Men jag stannade iallafall uppe och kollade klart på idol, dom som skulle gått vidare gick vidare, right? Kollade på någon bra film efter också, som slutade vid halv tolv tiden, då somnade jag, skönt det. Fick sova hela natten, vaknade tidigt dock.. Men nu är febern borta :)

Halsen är inte frisk än, inte kul. Har iallafall varit duktig och plockat ur disken, ska faktiskt städa mitt rum idag, bestämmer jag nu :) göött


kul fredag..

Alternativ på en bra fredagkväll hemma;
* filmmys med pojkvän/kompisar
* laga mat, se film osv
som jag ska göra på fredagar egentligen men nejnej..
* bubbelbada
* baka massa feta kakor och äta upp
* "tröstäta", med massa chips & godis

Kan jag göra något av detta? NEJ. varför?
1. Filmmys med pojkvän/kompisar funkar inte sålänge jag är sjuk, härligt..
2. laga mat kan jag inte göra, eftersom jag blir yr om jag är uppe och går för mycket. Film är okej, men jag har börjat tröttna på att bara kolla på tv hela dagarna?
3. Bubbelbada, varmt vatten = gör att jag blir mer yr, funkar inte!
4. Baka funkar inte heller, eftersom jag inte kan äta, blir depp om jag inte får äta det jag bakar..
5. KAN INTE TRÖSTÄTA FÖR MIN HALS TILLÅTER INGEN MAT
känns som om förra fredagen va gaaaanska mycket bättre..



men något bra är ju iallafall att jag känner mig fräshare nu efter dushen, ellerhur? :]

.

inlägget borttaget


Sjukhuset gick rätt (y)

(y) = Bra, sjukhuset gick rätt bra!
Tog bla blodprov, fick ta i vänsterarmen eftersom jag tog i höger för bara några dagar sen, så känner mig handikappad, haha.. båda armarna är stela, lyckat! (; Anyway, dom sa att det inte va körtelfeber. Eller dom gjorde halsprov och det blev inte bra så dom kunde inte säga säkert egentligen, men dom trodde inte det eftersom jag kanske hade det som barn :) skönt!
När mamma åker hem från Jönköping ska hon hämta pencilin åt mig iallafall så mår jag bättre om några dagar, fatta va skönt :)

Kanske kan åka på kusinträffen i Jönköping på söndag, dit ska alla kusiner i hela släkten, haha ;D Även min kusin från USA som jag inte har träffat på flera år, trevligt trevligt :) Hoppas jag mår bra då bara :D

Fick ju träffa Rasmuuuuuss en stund eftersom han körde mig, så skönt att få vara med dig en liten stund där gullet :)


Hjälp?

Jag behöver lite hjälp här borta.. Jag vill veta vad skvallerbloggarna heter. Läste alltid dom för ett tag sen, men datan är knas så jag behöver lite hjälp. Någon som är så generös? Tack på förhand!

yeyeyeeee

Sitter här i min underbara, dock inte nybäddade säng med en kopp varm nyponsoppa. Börjar helt ärligt tröttna på det rätt rejält mycket nu. Nyponsoppa, kräm, blåbärssoppa, vatten, hallonsoda, och inget annat. Det är tröttsamt. Jag vill ha mat. Jag vill träna. Jag vill kunna prata utan att låta som jagvetintevad. Jag vill gå i skolan. Jag vill träffa Gry! Jag vill inte gå till sjukhuset. jag vill bli frisk :(
Men nu är det iallafall en timme och 50 minuter tills jag ska vara på sjukan, även om jag vill eller inte. Gilla läget..

fråååååga till alla som läser;
vilka gick vidare i Idol igår?
Jag råkade somna efter "inlåst", men jag hoppas iallafall på att Tove gick vidare. help me?

så skön röst har tjejen (:

godmorgon sverige (:

Godmorgon sötnosar!
Eller, en god morgon är det nog egentligen inte. Min feber har stigit igen, och huvudvärken är värre än någonsin.. :( Halsen är inte heller så mycket bättre, inte kul! Har druckit varm nyponsoppa, jätteskönt för halsen faktiskt (: Har även ätit lite kräm, som går ner lätt. Måste försöka äta ganska mycket idag innan sjukhuset så jag orkar gå i trapporna..
Rasmus ska skjutsa mig dit, så hinner träffa honom en stund, underbaaaart (:

Nu ska jag dusha och sen se klart på "Patrik 1,5", och byta lakan (: pusshey!

Anonym; byter inte din mamma lakan i din säng, gör du det själv? :o
haha, finns väl ingen anledning till att morsan skulle göra det eller? x)


hejdå älsklingaar ((:

Nu har jag suttit vid datan en stund och varit duktig, uppdaterat, läst alla bloggar jag följer och kollat bdb och facebook. Känns skönt att jag orkar det, underbart att jag inte va dödssjuk så länge (: haha!
Nu ska jag iallafall försöka äta lite gurka eller vindruvor, måste äta något, annars får man ont i magen sen när man är frisk och äter som vanligt. Vid åtta är det Idol, vid nio något program om några tonårskillar som provar att sitta i fängelse? Blir nog bra (:

Min planer inför morgondagen;
Bada i mitt underbara bubbelbadkar
Tvätta håret med silvershampoo
Byta lakan i sängen
Damsuga rummet
Vädra rummet
Måla naglarna
Åka till sjukhuset,
kanske? kanske inte, är ju på bättringsvägen (:
Sova mycket mycket
Plugga

& jag glömde nästan! Idag såg jag på "a walk to remember", fän va underbar film

haha , jaa jag gör mig till på bilden, sminkar mig inte så! tänkte bara försvara mig lite, för anonym säger att man väljer själv om man vill ha tofsar på benen (: & självklart gör man det! Jag väljer ju om jag vill gå runt som på bilden eller som normalt folk, då väljer man samtidigt vilket rykte man vill ha efter sig, eller hur?

skillnad på maria& maria ;)

gilla eller ogilla?


Man ska alltid börja med det positiva, right? (:
& idag gillar vi; samlings dvd;er
ex; greys anatomy, desperate housewifes, gilmore girls, scrubs, simpssons, osv.
Dagar som dessa när ens liv stavas "T-V" är hela serier, dvs boxar, helt underbara. Självklart ska det vara en serie man gillar. Har man sett ett par avsnitt kommer man in i den, underbar känsla. love love love till dom som kom på detta!


Dagens ogilla; TOFFSAR PÅ BENEN
Okej, jag förstår på mjukis, om man har en och snurrar så dom sitter bättre. Men på jeans? I flera olika färger, flera stycken? nejtack. Kanske skulle vi skriva fjortis i pannan på er istället? Detta är något jag stör mig något enormt på i skolan när tjejer & killar i sjuan går runt med typ 5 toffsar på varje ben. skippa!

uuusch

viiiill ha vinterjacka!

Nu, börjar det bli kallt ute. Eller? Jag har ingen aning, eftersom jag bara ligger inne och lipar över min halsfluss.. Men jag hinner ju kolla på vädret ett antal gånger per dag iallafall, och det ser inte ut att bli sommarvärme i helgen, till&med frost skulle det bli.
Så ja, nu är det höst. Gillar inte hösten. Antingen sommarvärme eller vinterkyla, inte höst iallafall! Man vet liksom aldrig vad man ska ha på sig.

Men tänk i vinter, då kan man gå i jeans tights, ett par snygga stövlar, tjockis tröja, min underbara mössa, fin halsduk, och en stoor skön mysig vinterjacka, & titta på handboll med en kopp varm oboy i handen. Lockande? JA. Vintern är mysigare än sommaren (: Fast självklart är sommar favoriten!

riktigt snygg vinterjacka. Längtar ihjäl mig tills jag köper en själv. Känns som om det förgyller vintern, en skön vinterjacka. Menmen, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge (:

canada goose? nejtack!! Jävligt snygg jacka, jävligt mycket pengar. Kan ju köpa typ fyra par jeans för en canada goose..

better and better (:

Nu när jag bara ligger hemma och är sjuk, får jag inte gå ut. Inte ens träffa någon, ni vet, halsfluss smittar faktiskt. Iallafall, det som är poängen är att jag kommer uppdatera mer nu när jag är sjuk. Är så pass pigg så jag kan ligga/sitta med datan i knät en stund, nice :) Febern har sjunkt massvis & min hals är bättre!

Låter dock som en katt som håller på att kvävas när jag pratar, låter inte alls bra. Orkar inte gå i mina trappor, får jätte ont i benen och blir yr. Det beror på att jag inte äter, fuck.. :( Men som jag har sagt tidigare, tänk va jag ska äta när jag blir frisk! (((((:


nackdelar, helt klart..

Jag kan inte äta, = jag får ont i magen & går ner i vikt, hate it
Jag börjar tröttna på blåbärssoppa och nyponsoppa
Jag vill göra mitt spanskaprov imon
Jag vill gå i skolan
Jag vill att min hals ska vara bra
Jag vill inte gå till sjukhuset, hatar sjukhus
Jag vill träffa Rasmus!

Jag känner mig helt avstängd från verkligheten, typ, civilisationen. När jag blir frisk, ska jag äta en stor fet jävla pizza. Åh, va underbart med mat. Jag blir sugen på saker som jag aldrig brukar äta annars, som ljusa mackor med mycket smör, ost och gurka. Pizza med beanesås och sånt där gott kött. Tomat. Ananas. Vattenmelon. Mackor i stora last. Pasta.
åh, tänk va jag ska äta när jag blir frisk! (:

:)))))))))))

hmm..

svar till frida johansson;
självklart gumman, när jag blir frisk kan vi ses en dag tycker jag allt :)

Min röda mobil är tillbaka, helt underbart (: Gammal, ful och väldigt sliten, till&med dålig, men jag älskar den iallafall!
Jag kan svälja lite, jag tvingar i mig dricka iallafall, även om det gör grymt ont. Mamma checkade halsen igår och hon gissar på halsfluss, greeeat.. blir sjukhuset imorgon och kolla upp detta.
Greys anatomy har blivit lite av en drog för mig. Har kollat på det 24/7 sen i söndags, och nu är alla säsonger slut.. Sorgligt, men den nya säsongen har ju börjat på tv iallafall och det är ett plus. Fast George är död och det suuger :(

Jag kollade på idol igår, och har hittat en ny favorit, Erik Björklund (: He's gonna go faaar

Ne, nu ska jag dricka lite blåbärssoppa, nyponsoppa och titta på "gilmore girls", har alla dom säsongerna också, kalla mig gärna freak men så är det!
pussheyy

juste, går rätt bra att smsa, gör ju liksom inget annat sånna här dagar..

jag saknar dig, hjärtat!

usch, förlåt

Jag har varit ganska jobbigt sjuk, så det har inte varit tal om någon data för mig dom senaste dagarna. Aja, snabb info;

tisdag;
39,6 graders feber
hals ont
spydde 7 gånger (åh, frääsht)
kollade greys hela dagen & natten

onsdag;
38,8 graders feber, underbart att den sjönk :)
hals ont
spydde inget :)
kollade på greys hela dagen, & på kvällen började den nya säsongen :) HAPPY ME

torsdag;
37,2 grade, dvs INGEN FEBER :D underbart :)
hals ont
kommer inte spy (:
ska börja kolla på gilmore girls, eftersom jag har sett alla säsonger av greys nu..


RSS 2.0