goodnight.

Mina ben värker
Mina ögon är svullna & dom svider
Min hals gör förbannat ont
Jag tror febern stiger

Positivt;
jag ska få sova
på onsdag börjar greys
jag är kär
jag älskar oboy


home sweet home :*

Eksjö gick väl ganska bra, tog inte så lång tid och det va bra. Hatar sjukhus, så det va skönt att komma därifrån snabbt. När jag kom hem blev det lite mat med mina söta föräldrar och min storebror och förhoppningsvis ska jag ringa Julia eller Anny ikväll. Saknar dom båda! Skulle träffat Martin & gänget ikväll, va alltför länge sen, saknar er :( men jag är ju sjuk, så det blev ändrade planer..

Nu gör min hals mer ont än innan idag & det suger. Har ändå fått i mig lite mat, vilket känns rätt underbart med tanke på att jag inte kan äta sen när jag blir sjukare, om jag nu blir det. hoppas inte
Nu ska jag plugga lite, kolla på greys och ringa några samtal. myskväll

anna frågade om han gick gymnasiet och isf vilket program (hon frågar om ramus)
yes, han går på njudung i vetlanda, industri.

Anonym fårgar om det är Jasmina Smajlovic på bilden från rix,
& ja det är det :)

världens finaste vän har jag :)

Eksjö nu, byebye!

Anonym frågade vad jag menade med att fixa mitt hår,
jag hade tänkt att locka det lite igår och bara finslipa idag på morgonen. Men det blev inte så, för det första så orkade jag inte igår för jag kollade på greys till gaaanska sent.. & jag orkade inte fixa det idag heller, försov mig och va på sämst humör.

bild från rix i jönköping :) UNDERBAR kväll

michaela <3

Åh, gumman, du är underbar. Vet inte varför jag kom och tänka på det nu, men jag minns alla våra minnen så starkt just idag. Varför? Vet jag inte. Men allt känns som igår på ett sätt, och på ett annat sätt känns det väldigt, väldigt länge sen.
Jag minns första gången vi pratade, det va sommaren mellan sexan och sjuan, tre år sen. Gud, tiden går fort. Vi pratade varje dag i ett halv år, antingen på msn eller i telefonen. Även om vi aldrig hade träffats så berättade vi allt för varandra. Jullovet sen, umgicks vi varje dag. Sov över, bastade, festade, osv. Underbar tid, tänk va mycket du hjälpte mig igenom.

Tiden gick och sommaren mellan sjuan och åttan va du som en syster för mig. Den tiden du va i vetlanda träffades vi varje dag, och vi gjorde allt tillsammans. Kommer du ihåg när vi åkte till östanå med liza ragnarsson och robin, och du sov hos mig på kvällen? Viiilken kväll. hörru wrobin, hur gammal ääääre du?
Jag färgade ditt hår, och det blev misslyckat.. haha, tänk va mycket saker vi gjorde.

Vintern i åttan va ett tag iallafall, i januari blev allt fel. Fel fel fel och du anar inte hur ledsen jag va över det. Jag grät, du grät, vi skrek och vi bråkade mer än jag någonsin har bråkat med någon förut. Vi pratade inte med varandra, vi kollade knappt på varandra på säkert flera månader.

Tänk, va mycket tid vi ödslade bort på det där jävla onödiga bråket. Jag ångrar mig så himla mycket, hade jag kunnat göra allt ogjort hade jag gjort det för länge sen. Jag ångrar allt jag sa, allt jag gjorde. Jag vet inte varför det blev som det blev, men det är glömt nu.

Nu när vi kan prata som vänner, skratta och spendera tid med varandra är allt underbart. Det får mig att tänka tillbaka på dom gamla fjortistiderna med dig, man ska ta vara på den tiden, för det är den bästa i sitt liv. & jag fick spendera den med dig och jag ångrar inte en minut av den vintern och sommaren.

En gång sa du; "även om jag inte kan kalla dig min bästa vän efter detta bråket, så kommer du alltid att vara det maria. du kommer alltid att vara det"
& det satte sig i hjärtat. Det gjorde det verkligen. Michaela, jag älskar dig. Jag är glad att vi kan prata, och lita på varandra igen. Även om vi som sagt inte kan bli bästavänner igen, är jag glad att jag fortfarande har en plats i ditt hjärta, för du kommer alltid ha en plats i mitt. Som det är nu är underbart & jag vill inte ändra på någonting. <3

vinter 07

vinter 08

sommar 08

sommar 09

allt vi har gjort sitter i minnet
& jag vill inte glömma någonting
jag älskar dig, till döden!

sjuk.. great!

Åh, va trisst sånt här är. Min hals gör riktigt ont, jag tror jag har feber och jag fryser jätte mycket, ändå ligger jag i mjukis och tjocktröja under ett duntäcke. Frisk? Nej, det känns inte så. & om några timmar ska jag till Eksjö.. Det betyder att jag ska åka bil = ansträngande. Jag ska berätta om den senaste månaden = ansträngande. Troligtvis kommer jag gråta och få ont av blodproven och allt fan dom ska göra, ALLT BLIR ANSTRÄNGANDE
känns ju verkligen som en toppendag! nooot

hoppas jag är frisk imon bara, så jag kan träffa min älskling.

skönt att jag har vetlandas skönaste säng iallafall! :)

ffffän också..

Min hals gör riktigt ont, känns som jag har feber, jag fryser och hela min kropp värker. Tack sötnos för att du smittade mig! (: Nu känner jag mig verkligen taggad till en lång dag i skolan.. Sen blirre eksjö, får hoppas att det går bra och snabbt.. pusshejj.


greys anatomy<3

Ut&gå med värdlsbäst
Plugga, ifatt i spankan nu, (y) skönt!
Tv med mina söta föräldrar
Greys på tv;n hela dagen
= helt okej söndag!

Nu ska jag fixa håret lite så det inte blir lika mycket jobb med det imon, sen ska jag kolla på några fler avsnitt av greys och senare sova :) Imon blirre skola, eksjö & plugg!
godnatt!pusshey :)


usch för söndagar..

Som sagt, så sov vi inte så mycket inatt. Så min söndag har än så länge bestått av sömn, film & mys med bajbu. Klockan är halv fyra och jag kom nyss hem, mamma har fixat mat, nice. Sen ska jag hjälpa till med disken, ringa Julia, sova & ikväll blirre att gå en promenad med grytan, älskade älskade bästavän!

För övrigt har jag ont i huvudet, mår illa och min hals spökar lite. Antingen är det gårdagens spår som sätter sig nu, eller så håller jag på att bli sjuk. Körtelfeber/Halsfluss? NEJTACK!


I party like a rockstar,

...I look like a filmstar, baby I'm a superstar

Igår cyklade jag till Rasmus, gud va jag är duktig! Har nog aldrig varit så glad att se Myresjö förut, haha.. Tog 40 minuter och det va faktiskt inte jätte jobbigt.
Då väntade mat iallafall, sen film osv innan vi fixade oss inför festen på kvällen. Blev inte så mycket till fest, men vet inte vad man annars ska kalla det, så vi säger fest. Ingen lyckad sådan kanske men jävligt kul hade jag iallafall!
Jag&Rasmus åkte hem rätt tidigt, men vi sov väldigt lite inatt vilket gör att Maria är väldigt trött idag.

tack alla för kvällen igår, & tack gullet för en underbar helg!

Bildbrist, får bli en google bild. pussss



frida frågar hur gammal rasmus är,
& han fyllde 18 i somras.

lördag & cykla till myresjöö

Ja, det är säkert, idag ska jag cykla ut till myresjö till Rasmus :) Så duktig är jag ! Men innan det ska jag fixa mig, käka osv. Hela dagen kommer spenderas ute i hålan, sen ikväll blirre fest hos Malmborg och sen sover jag hos Rasmus :) mysigt mysigt! Blir nog inte mer uppdaering idag skulle jag tro, men vi hörs imon isåfall :) bye!

<3

matlagning :)

Fredagen bestod av matlagning med babe, skräck med Gry&Adam, (REC, den cepe filmen, värsta jag vet, usch) sen åkte vi ut till stenberga men hittade inte festen, så vi åkte hem igen ;D Mysig kväll & dag med världens bästa människor :)
Rasmus va duktig & tog SÅ fina bilder från matlagningen så here you go ;





övrig information;
* vi fick skolfotot igår, & mitt hår är riktigt blått och jag lipar sönder
* maten blev förbannat god, som alltid!
* jag är lycklig
*... för rasmus är världens bästa !

starkare än du

no matter what,
så är du liten i mina ögon
liten & patetisk
vem som helst kan knäcka dig just nu
& inte minst jag.
jag är bättre,
mycket bättre än dig
jag klarar detta,
jag är stark.
men du, min s.k vän, är bara liten & patetisk!



plugg på en fredag?! -.-

Jag gillar vekligen inte skolan för tillfället, iallfall inte arbetet.. åååh!
Men jag får väl ta itu med detta nu, iallafall börja lite med samhällskunskapen, kanske spanskan. Mer kommer jag inte orka..
Annars älskar vi fredagar, för det betyder matlagning med rasmus (<3) & senare mys ute i myresjö :)
Han kommer snart så nu är det bäst att jag börjar plugga (: Hörs inatt eller imon, :)
pusshey, negerboll !


jag saknar coca-cola
jag är trött på sprite
jag är trött på fanta
jag är trött på att inte dricka powerking eller burn
jag vill ha cola
& JAG VILL HA DET NU

hejdå!

Skola nu, sen träning, laga mat med Rasmus och senare blirre att sticka ut till Adam&Gry :) Hoppas på en lyckad fredag, pusshey :)


my secret is told.. ;o


Rasmus Johansson, my babe :) <3

min studiedag (:

Blev jönköping med Gry, Adam & Rasmus idag, massa mys! (:
dagens köp;
gråa mjukis, kärlek på dom
lila stor tröja
lila skarf
svart mössa

happy maria :)
På eftermiddagen & kvällen blev det rasmus med kortspel, scrubs och promenad i det fina vädret. nice :)


onsdag :) (LL)

Skolan
Gymmet (gry)
Donken (gry)
full frys (gry, adam, rasmus)
ut, hela gänget :)
åka förbi up, hela gänget :)
Under tiden man va på up, ca 15 minuter, hinner man både lipa & bråka
köra hem adam&gry
sova med rasmus :)

tack för dagen! <3

bildbrist, får bli en ganska gammal men mycket fin bild på bästavän :)

Skola,

Har sovit underbart, nu blir det en kort skoldag, det är ju onsdag. & jag tror jag ska försöka orka hela skolan idag! Efter blir det att släppa ut hundarna och träffa sötnosen, får se vad vi kommer hitta på. Finns alltid något (:
Men nu ska jag äta något innan jag drar iaf, pussen &hej


utvecklingssamtal..

Efter provet kom babe (LL) Ni får veta hans namn när ni förtjänar det, okej? :) Jag kokade pasta till mig som jag åt, eftersom han inte ville ha något. Fixade även sallad för att vara extra duktig!
Sen såg vi på den bäst filmen genom tiderna, pearl harbor! faan va underbar & sorlig den är. Kan ju lipa i flera timmar.
Sen blev det utveckligssamtal och det gick bra som vanligt :) Nu ska jag träna, dusha & se på greys.
Imon sover babe här & på torsdag blirre jönköping med honom, adam&gry! underbart <3

 saraärsöt<3

svar;



1. tack :) hade min förra blogg i något år, har bara haft denna en månad!
2. Min dag har varit upp&ner! Men bättre på slutet när sötnos kom :)
3. Jag svarar på kommentarer, men vem min babe är får ni vänta lite med ;) feel the pain!
4. Har man självförtroende så har jag, jag är ju söt :) varför inte utnyttja det?

nydushad (y'

Har pluggat hela morgonen, försökt äta lite och har nu även dushat. Ska föna håret, dra på mig ett par jeanstights & stor t-shirt och flaxa ner till skolan och skriva so provet. Känns mycket bättre nu, hoppashoppas att det går bra!
När provet är klart ska jag hem & städa, plugga lite, sen kommer min babe. Ikväll är det utvecklignssamtal och efter det, ska jag träna lite hemma!
pusshej

don't feel the pain, just smile back

Bilden är mer än ett år gammal.. gud va söt jag är :)

Ingen skola för mig,

Nej, inte idag heller. Känner mig inte helt okej till hundra procent, plus att jag inte är klar i huvudet om provet än. Så jag ska vara hemma och plugga hela dagen, vid kvart över ett förjar so;n så jag ska dit och göra provet iallafall. Får se hur det blir med allt annat sen, ska träffa baby senare hoppas jag.
Men nu ska jag äta lite och fortsätta med plugget, hörs om ett tag.
pusshej!


du måste klara det,
för att jag ska klara det.
ge inte upp nu

bara du&jag, på ett konstigt sätt

det va bara du&jag där
det är bara du&jag som vet hela historien
det är bara jag som vet hur det känns för mig
men det är bara du som vet precis vad du gjorde
men det är både du&jag som får lida nu
på ett sätt är det helt rätt,
men allt blev så himla fel.
allt blev så himla fel
:(

sötnosen du är bääääääääääst <3

kärlek till min mamma

min mamma är bäst & jag älskar henne
hon lugnar alltid ner mig,
love her. Blir promenad med henne nu,
sen har vi mycket att stå i innan denna dagen är slut.
pusspusspuss

Uppmuntring :)

Stort behov av att sluta lipa & få skratta lite. Snart kommer min räddning!


home agaaaaain

Mår inget bra idag asså, lite tråkigt. Är ju frisk och så, men jag orkar inte. Skitsamma!
Va på so lektionen sen gick jag hem, nu har jag ätit toast med min älskade bror och nu ser vi på Full frys och ska käka chips om vi orkar, haha. Ska vara hemma och kommer nog blogga endel idag.
Ska försöka plugga lite, & kanske träna.
puss!

tack för att du förstår! jag älskar dig <3

back to school

min söndag;
myresjö, sova, kolla fotboll, sova. med världens bästa

Nu är det måndag igen, skola & efter det gymmet med Gry. Senare ska jag försöka plugga lite till so provet imon som inte alls känns så bra faktiskt.. Men nu ska jag försöka vakna till lite och kanske äta något innan skolan, hörs senare. puss

fredagens

dagens

fest igår, slapp idag!

Gårdagen spenderades med sötnosen hela dagen, mysmys :) På eftermiddagen kom Julia till mig, vi fixade oss och lite så sen bärde det av på fest i Sävsjö där man träffade mycket trevligt folk man inte sett på länge. Vi stannade inte så länge dock, gullet hämtade oss vid nio tiden, det va bäst så.
Blev donken, åka runt i vetlanda kommun lite överallt en stund. Senare blev det twilight men vi somnade ganska snabbt så då åkte baaabe hem,!

Nu har jag&Julia vaknat precis, ska snart till stan och möta upp hennes moster som kör hem Julia och släpper av mig i Myresjö. hörs ikväll/imon (y'


hejdå (mp'

 
 I can feel it
I'm the world's greatest

helt sjuuuuukt

du ska inte få vinna detta,
även om du tror att du kan bryta ner mig när som helst
så har du fel, för jag är stark
& det du gjorde va sjukt
ändå är det jag som har fått lida mest,
och det kommer inte bli ändring på det
du har förstört så mycket,
men mer ska du fan inte få ta från mig
jag är stark



lördag (LL)

maria älskar helgen :) såhär såg min fredag ut;

* matteprov, godkännt iallafall!
* handla mat med söteeeen
* myresjö
* laga mat :) asgott blev det faktiskt!
* film & mys :]
* träffa gry&adam en stund
* hem och sova
tack för dagen <3

Nu är klockan 08:17 och jag ska snart börja fixa mig lite, sen skulle jag någonstans ;o har hjärnsläpp så har glömt vad det hette, pinsamt.. Jaja, senare i eftermiddag kommer Julia så ska vi partajja lite tonight :)
& tack till Rasmus för jag får låna hans gamla mobil :) <3

annylagerqvist, juliacarlsson, grybergdahl , ni är dom bästa jag vet

myresjöööö

sitter i myresjö och bloggar mer ikväll :) puss

imon kommer juuuuuuuuulia love på henne <3


förlåt förlåt.. :(

för dålig uppdatering, jag vet min blogg suger för tillfället men jag hinner inte!

Anonym; är du bra på fotboll?
vem ska du få en mobil av?
svar; jag är inte superbra & jag är inte värdelös, om vi säger så? ;) (gillar inte sånna frågor ;p)
Jag ska inte få en mobil av någon, jag lämnade in min mobil på lagning och fick en lånemobil. Se bilden nedan..

Frida; varför ringa till eksjö?
du svarar inte på kommentare längre!
svar; jag svarar för det mesta, men endel frågor är meningslösa och dom är onödiga att svara på

Igår va jag med gulleplutten, vi lagade plättar, såg film, åt pizza & checkade idol. & Ja vi åt både pizza och gjorde plättar, blev inte så många plättar och han va hungrig så jag ställde på ppizza, aldrig nej till mat :)
Hade även no prov igår och det gick väl inte så bra tyckte jag då, men när vi fick tillbaka det idag va jag ändå rätt nöjd :)
ALLA MINA NUMMER PÅ MIN MOBIL ÄR BORTA
skicka era (y'

Nu ska jag spela match mot gif, hörs ikväll/imon, måååste plugga till matte provet imon.
Efter skolan blir det att handla mat som jag& gulletplutten ska laga på kvällen ute i myresjö. myyys :)

älskar lånemobiler..

skulle haft bad idag men pga mitt ben kunde jag inte vara med, åh va synd! blev gymmet ist, drf jag är osminkad :)

grybergdahl<3

Sitter hos Gry just nu, snart drar vi hem till mig och träffar Rasmus och Adam en liten stund, innan hennes träning. Yejj på livet (y'
imon har vi vår sista match denna serien, & det är hemma mot gif klockan halv sex. be there :*

 kärlek till dig världens bästa vän

keep it up!

Jag tappar läsare, är det för att jag inte uppdaterar lika ofta som innan? Eller vad beror det på? Jag kan försöka bättra mig men jag kan inte lova något, som jag har sagt många gånger förut så har jag faktiskt bättre saker för mig än att sitta framför datan hela dagarna.
Jaja, idag är det onsdag och det är kort dag i skolan, great. Efter skolan ska jag släppa ut hundarna, ringa till eksjö, lämna in mobilen på lagning och senare göra pannkakor med sötnos. mys :)
hörs efter skolan, puss (:

 min bästavän, du är den absolut bästa jag har. åh va bra du är hjärtat!

r. kelly - I'm the worlds greatest

Nu har jag pluggat lite & jag kan faktiskt det här nu.
Känns rätt bra med prov imon (y'
Det känns mindre bra att jag måste lämna in mobilen imon :( Hoppas jag får en ny, den är ju lagom sliten nu asså.. Det som saknas är pengar och ork till att köpa en ny mobil. blää
Annars så är låten rätt underbar :)
& på torsdag är det sista matchen i fotbollen :((((((((

jag är såå duktig..

Hey I made it,
I'm the worlds greatest

he is the one

Tack för ännu en mysig dag då (:
Träning på kvällen & nu måste jag plugga men orkar knappt inte det asså.. Anyway.
Jag har bandage på benet för jag slant när jag rakade mig och det pissar blod.
Min mobil är dum i huvudet.
Imon är det första provet, no, atomkemi.
Idag va det sista träningen i fotbollen, sorgligt.
& förutom det, så är mitt liv helt perfekt :)


15 september 07:31

Godmorgon folks!
Sov riktigt gott inatt får jag erkänna, :) Även om jag låg vaken ganska länge med näsan i kemiboken och så, så sov jag underbart när jag väl somnade.
Idag är jag vääääldigt trött, så det blir mjukis & osminkad med håret i en toffs, vilket är gryyymt skönt (y' Ikväll blir det träning & plugg, men innan det blir det trevligt sällskap för mig här på skogsbacken.
puuuuussshhejjj


underbar :)

Svar till lilla anna; hahaha neeej gry och adam bor inte i samma hus men gry bor i vetlanda och dom är ju ett par så dom skulle båda av samtidigt och umgås lite ;)

mysig dag i myresjö idag :) tackar jag för, underbaring!
När jag kom hem blev det tråkplugg + snack med julia i telen (y'
Nu ska jag plugga lite till, se klart på svensson svensson och längta en massa till onsdag :)
pussss

det bästa som kunde hända, helt otroligt. <3


data ;o

sitter på datalektionen i skolan & tänker på att jag kommer få lite dåligt samvete när jag inte uppdaterar förens senare ikväll ! men ni får stå ut, stanna kvar :) pussheyyyy

godmorgoon ! :)

Yeah jag är lite besviken på mig själv. Ställde klockan på 05:50 för att jag skulle gå upp och träna men det gick verkligen inte så jag låg kvar i sängen till kvart över sju.. Fy på mig!
Men jag har kommit upp nu iallafall och vid halv nio ska jag vara hos tandläkaren. blääää
Efter skolan åker jag ut till Myresjö :) så vi hörs ikväll eller något (y'
pusshey :*



the one <3

söndag

Match, vinst med 4-0! Niiice. Blev lite snack med Anny Julia och Jossan efter matchen, sen åkte jag & Gry med Rasmus och Adam hem, trevligt (y' dom åt på vägkrogen, och sen släppte Rasmus och jag av Adam och Gry hos Gry, :) Efter en stund körde han hem mig också, tack :)
När jag kom hem blev det käk och se på svensson svensson, sen somnade jag skööönt :)
kiss :*


match nuu!

Har varit ute och gått och hunnit svänga förbi Adam&Gry en sväng och hämtat mina grejer, hemma väntade god mat och nu är det match som gäller! Hörs ikväll, då jag lägger upp en bild på det jag hade på mig på festen. blev ingen bra bild igår så tar en ny sen. pusshej!

2021 bilder borttagna!

Det tog två timmar och 9 minuter för mig att rensa min data på bilder.
Tog mest bort bilder på mig, har kvar alla fina på wille, konfan, gamla fester osv, kul att kolla igenom (:
Nu känner jag mig ännu mer seg i skallen som har legat och glott på datan så länge
Så nu ska jag gå ut en sväng :) Hörs om ett tag, innan matchen, spelar borta tbw (y'
pussheyy





kolla va liiiiten jag va ! ;o

favoriterna :*



yeah jag bjöd på några gamla bilder som jag har kvar, men ni ser här att endel försvann! underbart

godmorgon (y'

Jag vaknade med ett leende på läpparna, åh jag blir så glad ibland asså :)
Känner mig lite seg, vet inte vad det är med mig men magen värker, huvudet gör ont och jag känner mig svag i hela kroppen. Håller maria bergdalen på att gå och bli sjuk? Det vill jag iiiinte iallafall.. Ingenting hindrar mig att spela match mot Hultsjö idag klockan sex :)
Innan det ska jag ut&gå, hämta mina grejer hos Gry och plugga lite, haha!
Nu ska jag rensa lite bilder på datan, pusshey :)

får bli en bild på mig och älsklingskusinen :)

Härlig fest igår :)

Yeah, puss på gårdagen!
Först drog jag till Adam&Gry, där jag och Gry fixade oss :) Gick med Adam en snabbis till Max men där blev vi inte kvar länge, utan vi gick till willys sen nästan direkt. På vägen till Frida träffade vi Adam, Bobbo & Linus som hänkade till festen på speedway banan. Där träffade man en massa söta människor, trevligt att träffa alla som man inte har träffat på ett tag (: & ibland är jag glad att jag inte dricker jag bara säger det, haha ;D
Blev en helt lyckad kväll, inte så mycket dans för min del men pratat ut med endel människor, & sen satt jag mest vid dj bordet med rasmus, haha (:
tack allt trevligt folk för en riktigt lyckad kväll (:
blev inte så mke kort tagna men ah ;o





baby <3 du är great :)

nu drar jag!

hörs imon bitches, peace out!


Min dag i bilder..



Nu; föna&platta håret, dra iväg sig till Gry och senare fest!

effektivtjej.se

Saker jag har hunnit med idag:
* Vetlandadagarna med mamsen
* Stan med mamsen
* telefon med fanny
* städat rummet
* plockat ur disken
* plockat ur min tvättkorg
* fikat med mamma

Saker jag ska hinna med innan dagen är slut:
* Nu, ut och gå med stinis waldis!
* träna hemma på träningscykel & "gångmaskinen" (vad heter det?)
* koka pasta till mig själv
* duscha,
* ringa julia <3
* åka till gry & fixa oss
* fiest :)

& klockan är bara två, jag är riktigt effektiv idag!

älskar tjockiströjor :) men nu ska som sagt jag & waldis ut på en promenad, likeit!

Vetlanda dagarna

Kom hem för en stund sen, har varit på stan en sväng med mamma och nu pratar jag med Fanny saknade unge i telefon :)
& jag har tänkt och jag har kommit fram till att Vetlanda dagarna va mycket bättre förr. Eller så är det jag som har växt ifrån det? Så är det nog, ja, det tror jag. När jag gick i femman, sexan och kanske till och med sjuan drog man ihop ett helt gäng och gick runt i forngården hela dagen. Köpte donuts, glass, målade blod, åkte den där bussen osv. Va liten man va!
I åttan gick jag där med sävsjö killarna + maja turesson och jag kan inte säga annat än dom dagarna va också lyckade till max. Fest på kvällen & sådär med :) På ett sätt kan jag sakna dom tiderna, innan allt bråk började & sådär! Men det är ju glömt nu :)
I år är det inte samma grej någonstans, hade tänkt att gå ner ikväll och se ett band, men det har kommit annat ivägen ju. & sen va det mycket bättre artister förr också!
Men nu ska jag tänka lite på gamla minnen, lipa lite, sova & gå ut och springa :) ciao!


Grattis Frida!

Ett stort grattis till Frida Santa som fyller 15 idag :) love you!


frulle (y'

godmorgon folket!
Idag vaknade jag redan halv nio :/ inte kul! Men jag fortsatte att ligga i min varma underbara säng, satt på en bra film (Juno) , åt frukost i sängen och när filmen va slut somnade jag en stund till. göööött (y'
Nu ska jag dra på mit ett par tights, linne & tjockiströja, sätta upp håret i en slarvig toffs och gå ner till vetlanda dagarna med mamma helt osminkad. duktiga mig!
Ska även köpa en present till Frida, blir att kila ner på hennes partaj ikväll :)
pusshety


fredagskvällen blev lyckad :)

Jag&Gry träffade Anny och vi snackade en massa under Grys träning när även Räkan&Adam kom, (: Vi åkte runt lite sen hämtade vi Grytan, käkade på donken och drog vidare till Nässjö där Anny fick träffa sin Allex, dom är sötasteparet.se jag bara säger det!
Blev en liten runda till Anneberg där det skulle vara fest men jag tyckte mest att det såg ut som fjortisgult hår inpressade i volvoraggar-bilar? Vi drog snabbt hem till Vetlanda iallafall och jag kom hem vid tolvtiden, då somnade jag såhär snabbt.
tack för kvällen! :) <3
du gör mig så himla glad





adam  är ju bra på att ta kort asså, haha! ;D

ut för kvällen (:

Nu ska jag snart ut och träffa Gry innan vi möter upp Anny på stationen :) Ikväll ska vi även träffa Rasmus&Adam, (y' like it! Men nu ska jag som sagt fixa klart mig, hörs ikväll/imon !
;*



grattis igen älskade mamma :)


ajajaj ;s

Humöret är fortfarande helt underbart högt upp på gladskalan asså :) Något negativt är dock att jag har ont i hela kroppen, en förkyldningsblåsa under överläppen och mitt huvud exploderar snart. Men tillbaka till det positiva, det är helg, om en stund kommer Anny & jag hade 3 lektioner idag :)

Sitter just nu ute på uteplatsen med mormor, morfar & mamma, snart kommer resten av vår "stora" släkt och firar mamsen.
kyssss

lalala old pic, måste ta nya.

keep smiling :*

Det finns en lösning till allt
allt blir bättre tillslut
man lär sig leva med det
allt tar tid, men det lönar sig
allt blir lättare till slut
(LL)


11 september - Grattis mamsi!

Ett STORT grattis till min älskade mamma som fyller 46 år idag :) jag älskar dig <3

För övrigt är mitt humör på topp idag och jag har en känsla av att Anny Lagerqvist har en roll i det hela :) Jag somnade vid tio igår och det va riktigt underbart! Gick upp lite efter sex och tränade idag, så nu har jag dushat, sminkat mig och plattat håret. Känner mig himla duktig. Nu ska jag upp och väcka mamma, säga grattis och så innan jag drar till skolan (: pusshey!

maria posar i köket, haha! orkar inte bära upp datan. slapp men ändå fin klädsel, :) maria loves gina tricot

den nakna sanningen!

Vet ni vad? Nu ska jag vara lite fräck och säga sanningen, hela sanningen, för en gång skull. Vet ni vad jag gör när jag mår som sämst? Självklart ringer jag Gry först osv, pratar med dom bästa men det är ju självklart. När jag kommer hem, skriver jag i bloggen. Långa inlägg om hur stor lust jag har att döda vissa människor bland. Hur stor lust jag har att ibland bara springa ut i skogen, gå vilse och stanna där i min ensamhet ett tag.
Men aldrig någonsin att jag lägger ut sånna texter. Finns många anledningar till varför.. Den största är väl att man är rädd för vad andra ska tycka om en, om dom visste sanningen. Är det rätt? Har inte alla rätt att må dåligt och vara ledsen, även om man är världens gladaste när man är bland annat folk?
En annan anledning kan vara att man inte vill att folk ska veta varför man mår som man gör. & det förstår jag, jag skulle aldrig kunna berätta för hela bloggvärlden varför jag mår dåligt. Never!
Man kanske tror att folk ska tolka det fel och sprida rykten, också något negativt med bloggen, att folk får fördommar, negativa uppfattningar om en bara för man är blong&söt, jag menar, titta bara på Paow och Dessie. Hur många av dom som läser deras bloggar vet hur dom fungerar i verkliga livet?

Med detta inlägget vill jag inte att folk ska börja bry sig om mig eller något sånt, då har ni tagit det helt fel. Jag har världens finaste vänner som förstår och dom räcker mer än väl :) Jag menar bara att alla har rätt till att må dåligt, att gråta, skrika och springa, spelar ingen roll om problemen är stora eller små. Alla har rätt att gråta ibland. Jag ses som en av vetlandas gladaste tjejer, sprallig osv, men jag mår också dåligt, big time. Det hänger liksom med i utvekcklingen, att kunna hantera sin ilska och sorg på rätt sätt. jag är rätt grym på att dölja min sorg till exempel

tack för mig!


imorgonimorgonimorgon :)

1. mammas födelsedag, grattis <3
2. anny kommer, lovelove!
3. träffa mysigt folk på kvällen :*
4. anny sover här, twilight för hela slanten
5. början på helgen
6. slutar tidigt
7. ut&springa
8. bli på bra humör

man kan ju inte annat än längta!


fika med bästavän!

yeah, Gry är bäst. Ingen rolig dag idag asså, usch. Gry märkte det på mig såklart, så innan badet gick hon&jag till stjärnan och fikade. Behövde komma ifrån skolan lite och snacka, helt underbart. duärsåhimlabra
Sen har dagen gått söligt, segt & tråååkigt.
Lär ju inte bli roligare av en massa plugg.. Så tänkte sova en timme nu, sen plugga några timmar, sen möta upp Adam innan Grys match.
byebitch

allt blir nog bättre till slut
är kär i denna bilden. ily <3


neeeeeeeeej

Dåligthumör.se, tröttast i stan och taggad för att ligga hemma och sova hela dagen. Tyvärr funkar det inte så, måste till skolan för att inte halka efter.. Inte kul, men så ärdet. Missar badet iaf (y' Efter skolan blir det plugg & se på Grys handbollsmatch med Adam.
hejhej

slappklädsel, tights och stor tröja. Osminkad och maria är på topp.. nooooooooooooot

idol 2009

Att idol har dragit igång igen är väl helt underbart, eller är jag ensam om att tycka så? Nepp, hur mysigt som helst att ligga här i en varm säng med datan, varm oboy och se på en massa söta människor som misslyckas/lyckas i detta gulliga program. Audition är ju det som är roligast, & sen är självklart finalen något man måste se!
Iallafall så va dagens roligaste som där två random killarna som kom in med gh gitarr, hahaha! love it.

nu ska jag se någon gullig film, tänka på något underbart och sova. puss!


09/09/09 09:09

nionde september tvåtusennio klockan nollnio nollnio på morgonen
... MISSADE JAG ATT PUSSA PÅ :( en jävla minut ifrån :( helveeeeeeete

ganska segt får jag erkänna.. usch.
imon är det torsdag, då är det plugg&träning som står på schemat
sen är det bara en dag tills ANNY kommer på fredag :)
love you!


Mamma, att se dig gråta för min skull krossar mitt hjärta. Det finns ingen annan som min mamma, min mamma är helt underbar. Allting som har hänt har fört oss närmare varandra om man nu ska se något positivt i det hela. & du är det positiva i mitt liv. När det är som jobbigast, när jag är hemma utan någon som kan trösta, finns du där, hela tiden. Natt som dag. Med dig pratar jag om allt och du ställer upp även om jag har gjort något dumt.
Det som hände gjorde allt ett helvete men det gjorde det också bättre mellan oss och jag är så glad för det. JAG ÄLSKAR DIG MAMMA! vi klarar oss igenom detta, tillsammans. <3


fotboll är helt underbart :)

Innan matchen blev det Rasmus, Adam&Gry en stund och eftersom myresjö pojkarna är ganska sega av sig gjorde dom nästan så vi kom för sent till matchen ;o men tack för dagen iallafall! (:
Matchen spelades i rosenfors och det blev vinst med 10-1 :) Rätt gött men ganska tråkig match tyvärr.. Inte kul att inte ha motstånd och det säger jag inte för att skryta!
Nu är idol på tv och det gillar vi :)
puss :*

min no lärare älskar mig! allt han sa till mig va lite svårt att få in i hjärnan, så han skrve ner det i mitt häfte.
fattar du?
jadå, det gör hon!

match nu!

Svar på fråga 1 från anonym om jag har hundar, nej det är adam jonssons! släpper ut dom ibland bara så ;D
Svar på fråga 2 från anonym, jag sprang 2,8 km på 11 minuter

Nu sitter jag, Rasmus, Adam och Gry i mitt kök, ska följa Gry en bit nu sen blir det match, önska oss lycka till!

bild från helsingborg , saknaaaar

när livet är som bäst

Yejj, jag glömde glosorna igår iallafall, fan. Fy på mig! Men spelar inte så stor roll ändå, kanske?
Jaja, idag är det onsdag och kort dag, slutar redan tjugo i två. Då ska jag släppa ut hundarna, fixa något att äta och sen samlas vi med fotbollen redan vid fyra.. Ganska skönt att slippa plugga iallafall.
yeah, men nu ska jag hinna äta innan jag sticker, så hejdå (:

what goes around, comes around



kärlek på jeansen :*

svininfluensan? ;s

Är jag den enda som är livrädd för svininfluensan? Det kanske inte är så många som har dött av det, men hade folk reagerat så mycket på det om det hade varit som en vanlig influensa..? Nej, skulle inte tro det. Sen ska läkarna som tror dom är smarta ge ut ett vaccin som kanske inte ens hjälper ;o Jag ska iallfall låta dom testa det på mig, för om det inte hjälper och jag dör, så dom jag inte av influensan iallafall :) bara lite allmänn info sådär!

Nu ska jag sova och tänka på att svininfluensan har nått njudung i Vetlanda (så säger rykten, är det sant?) & det är rätt läskigt! Blir att försöka få tag i handsprit och vara riktigt duktig nu asså :) maria bergdalen ska överleva influensan no matter what (y'

GODNATT PEOPLE
& om jag inte hinner skriva innan skolan blir det efter, så ni vet. puss&godnatt :)

rätt gullig bild från konfaresan i berlin :)

sommar :')

beating hearts baby. <3'

julia, anny&maria, kommer aldrig någonsin släppa taget om er flickor. <3

GRRYYY ÄR UNDERBARING
MITT LIV ÄR RÄTT JÄVLA BRA

min familj är kärlek :*

Ja, ibland älskar man sin familj himlans mycket asså. Dagar som idag till exempel, då min älskade syster har bakat bullar, hyrt a walk to remember och igår gjorde hon negerbullar. helt underbart! =)
Jag har glömt öva på engelska glosorna, fy på mig ;s får bli lite slarvigt nu när jag ser twilight och äter bullar, samtidigt som jag dricker ett stort glas mjölk och är inne på msn, niiiiiice med kvällsmys asså
Nu börjar vi tagga till matchen imon :)

bloggen cepar så det får  bli bilder i repris tills imon, sorry baby

svaaar!

Svar till Frida som frågade var "jag" hade köpt koftan (det är michis :] ) & det va på mQ

you make me smile, please stay for a while now

jag&cleas i turklandet, missmissmiss

terränglöpning + träning = lycka!

heysan sötnosar (:
Förlåt, för dålig uppdatering, det blir bättre jag lovar :) terrränglöpning idag i skolan och helt okej tid tycker jag! Efter skolan fick jag trevligt sällskap vill jag lova! (: :*
Träning och nu pratar jag med Julia, har hunnit äta också :) Måste fan plugga ;o men ser på idol nu & sen blirre twilight igen, (a'
Match i rosenfors imon, vid sex!
pussheeey :*

åååååh jag saknar pommes och remoladsås på  centrumgrillen.. snart igen?

ingenrubrik.se

Ye, försökte kolla på twilight (<3!) och det klarade jag, men somnade tyvärr efter en stund.. blir att kolla klart ikväll efter träningen :) Men innan dess ska man kämpa igenom sig en hel dag i skolan, & plugga efteråt om det inte blir att träffa folk? Fårse iallafall!
& det är terränglöpning idag på idrotten, love iiit! men jobbig, får hoppas att tiden blir okej iaf (y'
Nu ska jag ta ett äpple och sen kila iväg till skolan, hörs sen :)
ciaooo bella



we need something to hold on to
I wanna be that thing for you

musiktips (y'

flipside - when it was good
eminem - we made you
rise against - hero of war
lars winnerbäck - om du lämnade mig nu
lars winnerbäck - som jag hade dig förut
sara löfgren - starkare
adam tensta - dopeboy
promoe - dekadansen
rosa - to win my love (HAHAHA, hittade den på spotify, fan asbraaa!)
kick - ge mig lite mer
kings of leon - sex on fire


nu blirre twilight :)


high on life!

det tog min glädje för några veckor,
men något det aldrig kan ta är min själ
jag har hittat lyckan igen
jag har hittat mig själv igen
high on life!

Slappdag, blev det idag, heeela dagen. Pluggat lite, ätit lite och varit ute och gått med mamsen :) Har även haft ett ganska intressant samtal med min bror, haha! knas är han.
Jag har dock glömt att städa mitt rum, fy på mig! Men det ska jag fixa nu, och sen ska jag se twilight tänkte jag, får se om jag orkar hålla mig vaken :)
& jag längtar till fredag för då kommer anny banny pung hit, fan va underbart! LOVE YOU
& jag älskar min mamma så himla mycket :) hon förstår mer än någonsin!

 bild sen somras, lalala happy me, fan va underbart humör jag är påååååå!


lars winnerbäck, melissa horn - som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt


Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut




aldrig kommer jag tröttna på lars winnerbäck, lalala!
att stanna känns så rätt.


honey honey, nearly kills me!

Jag veet, förlåt för att jag aldrig hinner uppdatera..
Hinner egentligen inte det nu heller men jag har dåligt samvete, så det får bli ett litet inlägg om helgen tänkte jag.

fredag; kräftskiva i sävsjös skogar ute hos Julia och det uppskattades mycket :) Tack alla trevliga människor, va riktigt roligt där ett tag!

lördag; home all alone, jag Gry Adam och Rasmus hade trevligt denna kväll. Åkte runt lite till "vällinge" som jag säger, bjädesjö och förbi någon gubbe med yxa? ;o läskigt varre iallafall men en lyckad kväll :) thanx folks!

söndag; Jag&Gry vaknar tidigt för att spela fotboll, som gick väldigt bra, vinst med 5-1 mot vimmerby på bortaplan, bra flickor! & sen kan man störa sig en aning på endel spelare som inte är på planen för att spela fotboll..  ÅÅÅÅHHHH
Adam&Rasmus gick upp tidigt och kollade på matchen, vilket jag aldrig trodde faktiskt.. haha! Men dom kom iallfall så vi åt pizza & tog en omväg hem, onödigt? ja! men kul varre :) blev fotboll i korsberga och film i myresjö resten av dagen. tack för en trevlig söndag :)

måndag; Skolan har varit rätt bra faktiskt, humöret är på topp! På slöjden va jag och michis ute och tog kort, fick ett par fina pratstunder, underbart. I love you, you know. babe! Efter skolan stack jag ner på stan och köpte tights och present till mor min, som fyller på fredag.
nu ska jag plugga & kom på att jag måste fan äta också ;o även städa mitt rum! :)

jävlar, blev rätt långt inlägg iallafall.. jaja, mer uppdatering efter lite plugg. ciao! :*

rise against - hero of war

 bild i repris, jag vet, förlåt! meeen är inne på pappas inloggning och hinner inte gå in på min. puss :)

& ja, rasmus och adam bor i vetlanda (myresjö, samma grej.) vem frågar? ;D

tack för helgen (:

Helgen har varit den bästa på länge, fullpackat med fest, skratt & en jävla massa bra människor! Har inte blivit lika mycket sömn dock, så inatt sov jag riktigt gott ska ni veta..
jag får uppdatera mer efter skolan för nu måste jag skyna mig, ciao!

svar till anonym; adam eriksson & rasmus johansson (även kännd som räkan;] )

godnatt!

en himla trevlig kväll trots min huvudvärk som försvann efter ett tag, tack till adam gry och rasmus :) <3

match imon i vimmerby klockan 11 så det blir att gå upp kvart i åtta imon.. hörs imon eftermiddag! puss&godnatt

love you :*

 


yeyeye :D

sitter här med Gry och har allmänt skitkul, åh va bra du är!
snart kommer adam och rasmus :)
imon blir det fotbollsmatch tidigt, upp vid åtta ;s men babe sover här så det är underbart!

trött gången en miljoooooon..!

Jadu förlåt för att det inte blivit någon bättre uppdatering idag heller men min lördag har spenderats i sängen.. Kom hem från Sävsjö vid ett tiden har jag för mig, och då tog det inte lång stund innan jag somnade, max en timme. Sen sov jag till fem typ, & då blev det film och mys med min älskade syster! Nu har jag varit duktig och dushat, klätt på mig, plattat håret + jag har sminkat mig! duktiga maria eller vad?
Nu sitter jag och Gry här och mitt huvud sprängs snart för jag är så trött!
allt blir bättre med vindruvor och snart blirre tacos! (y'

sötnosar :)

Kräftskiva :)

Helt underbar kväll som fick mig att komma på andra tankar, stort plus! Jag har även lärt mig äta kräftor, lärt känna nytt trevligt folk, skaffat nya minnen osv. Bra kväll! En timme sov vi ungefär, endel mindre och endel mer. Men nu är jag rätt jävla trött, så när jag har lagt upp bilderna ska jag försöka sova. puss :)
























tack till alla som gjorde kvällen minnesvärd, & ett extra tack till Julia som gav oss sovplats, mat, osv, kärlek till dig!

i sävsjös underbara skogar!

Är hos julia än och det är inte bestämt när vi ska hem hela gänget, men det blir iaf en massa uppdatering med en massa fina bilder senare när jag har dushat och sovit ett par timmar!
tack för enn superkväll :*

because of you, I am afraid

Skolfotot med elevrådet gick bättre än väntat faktiskt och jag överlevde det också. & eftersom jag slutade redan tio i två gick dagen rätt snabbt, gillas! Nu ska jag slappa vid tv;n och datan innan jag sticker ner till skolan igen vid halv fyra och möter upp Gry, hon slutar ju då, haha! Blir ner på stan och fixa allt till kvällen (:
I've got a feeling that this night is gonna be a good night

ingen kan sakna som jag saknar dig, älskade vän. kom hit nu!

nu drar jag..


elevrådet, yejj..

Nu på morgonen är det skolfoto som gäller, och som sagt, känns inget bra.. Men har lånat en gullig kofta av syster, så hoppas det blir bra ändå!
Nu börjar vi tagga till kvällen flickor&pojkar! ((:
hörs efter skolan (y'

  nu är det gråa borta, göööttt.. mitt hår är vitt, inte som det ser ut på bilden alltså & det känns rätt jävla bra.

män som hatar kvinnor

Tittade på den filmen med Gry nyss, grymt bra film asså. Endel människor (killar, i det här fallet) har man ju bara lust att mörda ibland asså.. Menmen, fick gråta av sig lite och det är ju alltid skönt (:
Blev tyvärr ingen träning, det spöregnade så ingen kände för det.. Tänkte träna hemma men eftersom Gry följde med blev det inte så, :D Gött ändå, blir att gå upp tidigt imon och köra lite :)
Skolfoto imon med elevrådet, panik?! ;s vet inte vad jag sk aha på mig..
jaja, nu ska jag läsa lite, äta vindruvor och se någon film med min älskade syster innan jag somnar.
natti!


dagens känslor.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja? Jag vet inte riktigt vart allt detta började, eller vart det kommer sluta kanske är en ännu bättre fråga? Jag känner mig bara förvirrad och maktlös. Jag kan inte göra något åt någonting, jag kan inte fatta några beslut eller ens påverka det som kommer hända nu. Jag kan inte kontrollera mina tankar, mina tårar eller mina känslor. Jag känner mig inte annat än maktlös.
Det finns fina vänner jag har och vuxna som hjälper mig och förstår förvånandsvärt bra, men jag tror ändå inte att någon vet hur det känns för mig, hur jag känner mig, långt här inne. Hela min själ slits i bitar, mitt hjärta går i kras och min hjärna spricker snart av alla hemska tankar, bilder och minnen som snurrar runt. Min kropp är det enda som fortfarande funkar som den ska, men det vet jag ju inte ens själv om den gör än, förens jag fått svar och gjort mer tester? Kanske förstör detta hela mig?
Det är så lätt att man tänker på det allra värsta, att ingenting kommer bli bra och att detta är det värsta som kunde hända. & det va det kanske, jag vet inte om det kunde hända något värre om jag ska vara ärlig. Men jag måste försöka tänka positivt, tänka att detta kommer lösa sig, även om det tar tid och är jobbigt.
Kanske är hela min höst och vinter förstörd, kanske hela nian? Eller så är ingenting förstört, vem vet hur lång tid det tar innan mina sår läker?
Men tiden kräver tårar, och jag kan erkänna att jag tycker det är jätte skönt att få gråta ut, gråta en tår eller två varje kväll för att få ut det värsta, och så snabbt som möjligt kunna gå vidare.
Får bara hoppas att det blir så, att det går snabbt nu så jag slipper detta sen!

jag har ändå inte fattat det än, hur kunde detta hända mig? Hur kunde det vara du som gjorde det här mot mig? jag skäms, jag har dåligt samvete och jag tycker synd om dig, även om det borde vara tvärt om, förlåt, men detta är fan ditt fel.



all denna tiden kanske bara är en väntan på att jag ska vakna upp, då jag har glömt allt & allt är som det va förut?

bvän dag i bilder ! -v

bilder sen gårdagen, se & njut.
gry <3









du är så fin älskling, :*

förlåt..

Förlåt för depp inlägget, men det är depp dag idag, tyvärr. Så det blir inget "hej jag leker happy" inlägg idag, för jag är för stunden inte glad någonstans och det är mänskligt att ha sånna dagar, right?
Skolan va väl rätt okej, men jag känner mig fan inte säker i min stad längre, man vet aldrig vem man träffar. allt blir bara fel! Jag vill bara att nian ska gå jävligt snabbt så jag får flytta här ifrån snart, hoppas verkligen jag går gymnasiet någon annan stans..
& jag älskar mina vänner, min klass osv, det är verkligen inget fel på folket i denna staden, inte dom jag umgås med iallafall. men ah, ibland blir det bara fel som sagt.

bild sen igår,

jag vill inte mer!

Nu ska jag till skolan och försöka bli lite gladare för nu är jag bara leeeess och jag hatar det.. hejdå, tjockis!

 bildbrist, men vet ni vad? jag har sminkat mig idag, grattis till mig!

jag vill inte mer, jag orkar inte tänka hela tiden. spola fram tiden typ 6 månader, snälla. vill slippa detta!

ge mig vinter!

Visst, sommaren = underbar, självklart. Men vintern, den är mysig på något sätt också? Hösten tycker jag inte om, men vintern, aa den är fin på något sätt. Det kan vara kallt, blött och förjävligt men det kan ändå vara kallt & mysigt eller?

Positivt med vintern;
* mer "mode", man kan välja mellan fler kläder än på sommaren!
* Vinterjackor är underbart!
* Långa filmkvällar
* varm oboy, aldrig fel
* myskvällar i bubbelbadkaret
* vinterskor är något jag verkligen gillar med stort G
* man har något att längta efter, jul, nyår och sommaren.

bild på mig&bästa från nyår, minnen det (y'

godnatt!

Förlåt, men orkar inte lägga ut några bilder nu men det kanske kommer imorgon innan skolan, annars efter, innan träningen. Nu ska jag iallafall se film med min älskade syster och sedan försöka nanna för det är det bästa som finns.
godnatt.

how could this happen to me?

Hos Gry! :*

Sitter hos Gry just nu, vi har legat ute i solen, tagit fina kort och pluggat. Duktiga vi är! Försökte äta lite pizza men gick inte så bra för min del? Nej, pizza känns inte gott längre. Älska centrum grillen förfän!
Träffade även Julia en snabbis, trevligt trevligt, gör att man blir mer taggad till fredag asså! (:
Nu ska vi ner till willys och köpa något att dricka innan vi drar och tittar på fotboll, bilder kommer senare. :)
pussss

 kärlek baby, äkta kärlek

en vecka senare..

Jag försov mig, vaknade halv åtta och fick panik.. Jag som hade tänkt att gå upp och sminka mig för en gång skull, men så blev det inte! Imon kanske jag orkar då upp i normal tid istället?
För övrigt så va det inget fel på denna skoldagen, mer än att jag tänker lite too much ibland men det är sånt man får leva med liksom. Mycket skratt har denna dagen bestått av, tummen upp! (y'
Nu ska jag plugga lite, sen ner på stan med Grytan och käka, ta en sväng in på H&M också. Sen kommer Julia, hon ska köpa plattång så då passar vi på att träffa henne (:
Men nu ska jag äta kex innan jag träffar gry, c'ya !

en vecka sen idag, & det känns fortfarande overkligt alltihop.


glassglassglass i stora lasslasslass..

...ja jag är galen i glass! :D
& det va ju tur, eftersom vi idag va fem pers som kom & tränade, och då åkte vår tränare och köpte glass. Haha, rätt soft? Svar ja! Pratade lite om hur vi ska träna under vintern, och det blir iallafall ett pass i veckan, sen tre dagar till ska jag gå på spinning, gymmet och simma. Underbart, säger jag bara!
Nu sitter jag och äter äpple, ska nog smaska i mig ett till sen för det va grymt gott.. Innan jag somnar ska jag banka in några engelska glosor i huvudet, läsa den nya Frida, prata med Julia och självklart se på Svensson Svensson som vanligt. :)
pusshey :*

Skolfoto, i måndags, min konversation med fotografen när han tog det enskilda kortet!
Maria; MEN HALLÅ, mitt hår ser grått ut!
Fotografen ("tingeling"); Nejnej, ditt hår mycket fint!
Maria; men mitt ansikte då, det ser jätte runt och tjockt ut :(
Fotografen; Maria.. JAG KAN INTE GÖRA MIRAKEL :O
Klassen; asgarvar
Maria; #djup suck#..

såhär ser mitt skolfoto ut ungefär :) SKITKUL

Skönhet

Skönhet har många sidor, och många ansikten. Alla är vi fina på något sätt, långt där inne har alla något bra. Mördare, våldtäcksmän, lögnare, idioter, ja, precis alla har något ljust långt där inne.
Frågan är hur man visar det. Genom smink, leende, ord, handlingar, texter, osv. Det finns många bra exempel, men smink? Nej, smink är inte skönet. Skönhet är inte hur mycket man kan redigera bilder i photoshop. Äkta skönhet är ren skönhet, utan smink, plattång, osv. Att vara fejk, är inte att vara vacker. Nej, verligen inte.
& visst, vissa passar i kålsvarta ögon och jag skälv tycker det är snyggt med mycket kajal&eyeliner på vissa. Men foundation i liter, överredigerade bilder osv, är inte skönhet.
Speciellt inte när man ser sjukt bra ut på bilder, men helt annorlunda i verkligheten. Endel kan inte rå för det, men jag förstår verkligen inte er som gör så, vad är grejen liksom.

Jag kanske inte ska säga att jag är hur vacker som helst för det är jag inte, men jag kan stolt säga att jag kan gå osminkad flera dagar i veckan & jag ser inte dum i huvudet ut. För jag har inte överdrivet mycket smink, & vad ni än säger så är maria bergdalen inte fejk.

osminkad & stoooolt

sminkad & inte "too much"

vad säger du nu då, haha?

Tyra Banks :*

Skolan idag va rätt seg och jag va på kasst humör tyvärr, men jag har mina dagar.. Musik, 90 minuter i samma rum = inte min grej. Tresteg på idrotten är verkligen inte min grej, det va varmt osv.. Äckligt på många sätt! Menmen, just nu ligger jag i min svala källare, ser på tyra banks show och äter vindruvor, ska äta någon macka innnan träningen (y'


tjejen är vacker, sund & nästan perfekt om jag får säga det själv? förebild, typ

allt är precis som vanligt

Jag sitter här med ett glas proviva, precis som vanligt
Jag ska snart gå till skolan, precis som vanligt
Efter skolan är det fotbollsträning och det är underbart, precis som vanligt
Jag går osminkad, precis som vanligt

Jag längtar till helgen, vilket kanske inte heller är så ovanligt? (:

mitt liv rullar på precis som vanligt
ingenting är förstört

RSS 2.0